- samlet udbud af sommerhuse i Thorup Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Thorup Strand  /  Thorup Strand - Tyttebærstien 18
<<Tilbage

Hus nr.  30872391 - Thorup Strand - Tyttebærstien 18

Beskrivelse
Attraktivt sommerhus med indendørs pool, spa, sauna og aktivitetsrum.
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund i det gamle fiskerleje ved Thorup Strand.

Indretning
Dette sommerhus har alt, hvad man kan ønske sig af en ferie i det nordjyske, og mere til. Med indendørs pool, spabad, sauna og et aktivitetsrum for de lidt større børn, er man sikret underholdning i mange timer, og sommerhuset er derfor også velegnet til en forårs- eller efterårsferie. Man fornemmer, at sommerhusets ejere løbende optimerer og vedligeholder sommerhuset, så her er man altid sikker på en god ferieoplevelse. Den store stue med brændeovn er det centrale rum; det hænger sammen med spisepladsen og det veludstyrede køkken. I denne ende af sommerhuset er også to soveværelser og et badeværelse med bruser. I modsatte ende af sommerhuset finder man aktivitetsrummet, yderligere to soveværelser og pool rummet med tilhørende spabad, sauna, og endnu et badeværelse. Overalt kan man koble sig på det trådløse internet, og for at sikre et normalt forbrug på sommerhuset, er der i 2014 installeret varmepumpe til poolen, som reducerer elforbruget markant.

Poolrum
Fra aktivitetsrummet kan man gå direkte ud til poolrummet. Her finder man et bassin på 18,5m2, hvor ungerne med garanti vil more sig og få mange sjove timer. De voksne foretrækker måske spabadet og for alle er der adgang til et badeværelse og en sauna. Et sommerhus med pool er ideelt for familier med vandhunde.
Pool størrelse:
L 5,95 x B 3,15 x D 1,25 m.

Aktivitetsrum
Fra den store stue er der adgang til en lidt mindre stue, indrettet som aktivitetsrum. Her vil især de lidt større børn føle sig underholdt f.eks. med et slag bordfodbold. Her er også et par magelige stole og udsigt til pool-rummet, så man kan tage en lille pause fra legen og stadig følge med i, hvad der sker.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en dejlig stor grund for enden af en sommerhusvej i området ved Thorup Strand. Den store velplejede græsplæne lægger op til leg, spil og solbadning. Ved sommerhuset er endvidere opsat et legetårn, og med gynger og sandkasse er familiens mindste også sikret en dejlig aktiv ferie. Fra den åbne og afskærmede terrasse har man overblik over hele græsplænen, så mens ungerne hygger sig, kan de vokse slappe af og nyde solen.

Beliggehed
Med en kort gåtur når man Thorup Strand. Her kan man, udover at bade og bygge sandslotte, møde nogle af de lokale fiskere, som hver dag lander deres fangst på stranden. Sommerhuset ligger også i umiddelbar nærhed af den store Vester Torup Klitplantage, hvor man kan komme helt tæt på naturen, og af smukke udflugtsmål anbefaler vi en tur til fuglefjeldet Bulbjerg og en vandretur i den smukke Fosdalen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 160 m2
Grundareal: 1600 m2
Opført: 1991 
Renoveret: 2011 
Afstande:
Vandet: 900 m
Indkøb: 2,1 km
Restaurant: 2,5 km
Golfbane: 8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.699,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.699,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.877,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.877,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:30 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
GulvvarmeJa
BordfodboldJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
LegehusJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:91 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:90 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
AktivitetshusJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen