- samlet udbud af sommerhuse i Kaldred
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Odsherred  /  Kaldred  /  Havnsø - Lonevej 1
<<Tilbage

Hus nr.  30864648 - Havnsø - Lonevej 1

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus ved Eskebjerg

Indretning
Feriehuset er indrettet med kombineret køkken og opholdsstue. Lyst køkken som har gaskomfur med elovn og køleskab med fryser. Opholdsstue med udgang til terrasse, hyggelig spiseplads, brændeovn og tv. Badeværelse med bruseniche. Soveværelse med dobbeltseng. Desuden anneks med 2 sovepladser på en dobbelt sovesofa. Huset opvarmes med brændeovn og elvarme.

Udendørs
Huset har en 1200 m2 grund med en god anlagt have med plads til leg eller afslapning. Der er en delvis overdækket fliseterrase foran huset og en åben terrasse bagved huset.Ved feriehuset er der havemøbler og grill.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende i rolige omgivelser i større sommerhusområde i Kaldred ca. 2 km fra Eskebjerg med indkøbsmulighede. Eskebjerg by er en hyggelig landsby, som ligger i Nordvestsjælland. Kører man blot 6 km fra Kaldred, kommer man til en af Danmarks bedste sandbadestrande og det skønne fredede naturområde Vesterlyng, hvor dyrene i sommerperioden græsser frit i klitterne. Området er desuden perfekt for fiskeinteresserede da der er etableret en helt ny Put & Take sø kun 5 minutters kørsel fra huset. Der er få kilometer til Havnsø med spisesteder, indkøb og havnemiljø med færgefart til Sejerø og Nekselø. Nærmeste større by er Kalundborg, hvortil der er 15 kilometer. Her finder man specialbutikker, gode indkøbsmuligheder og hyggelige cafeer.

Generel information:
Personer: 3 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning tilladt
Boligareal: 55 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 1974 
Afstande:
Vandet: 6 km
Indkøb: 1000 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.325,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.325,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.975,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.975,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
GasblusJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen