- samlet udbud af sommerhuse i Lyngså
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Lyngså  /  Lyngså - Hjortestien 7
<<Tilbage

Hus nr.  30839999 - Lyngså - Hjortestien 7

Beskrivelse
Flot og hyggeligt Kalmarhus på stor naturgrund få minutter fra Kattegat
Skønne og fredfyldte rammer i Lyngsås charmerende natur; ideelt til både børnefamilier og par, som ønsker at komme ned i tempo.

Indretning
Kalmarsommerhuse vidner generelt om god kvalitet og ordentligt håndværk, og dette sommerhus i Lyngså er ingen undtagelse. Det er velholdt og pænt indrettet med loft til kip, dejligt lys fra de store vinduer og en stor og flot brændeovn, som hurtigt spreder en varm og hyggelig stemning. Her er plads til seks overnattende personer, et af værelserne er placeret i et tilhørende anneks, og det er nemt at have børn med på ferien, da både barneseng- og stol er til rådighed. Sommerhuset er også godt udstyret med diverse moderne faciliteter som vaskemaskine, opvaskemaskine, parabol og trådløst internet, så man er sikker på at kunne holde en afslappende ferie med tid til og fokus på familien og hinanden. Et rigtigt fint valg for den næste ferie i Nordjylland.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med masser af plads at boltre sig på; tag gerne en fodbold med hjemmefra eller lad de små børn lege trygt i sandkassen. Grunden er omgivet af høje træer og buske, og terrassen kan lukkes helt af. Med udgang fra stuen kan man gå ud på en dejlig stor og delvist overdækket terrasse, hvor der også er skønt at opholde sig om aftenen. Derudover også en terrasse mellem hovedhuset og terrassen, så alle muligheder for at få fuldt udbytte af den danske sommer er til stede.

Beliggenhed
Lyngså er en lille charmerende by, som stammer fra 1300-tallet. Her kan man komme helt væk fra hverdagens stress og jag og fylde dagene op med gode oplevelser. Stranden ligger kun 650 meter fra huset og er meget børnevenlig med lavt og roligt vand, og her kan man også gå på jagt efter rav, muslingeskaller og konkylier. Området er særdeles cykelvenligt, og er man historieinteresseret, anbefaler vi at tage turen til det flotte Voergård Slot fra renæssancetiden. Den nærmeste større by er Sæby, hvor der findes et bredt udvalg af butikker og spisesteder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 56 m2
Anneksareal: 12 m2
Grundareal: 2400 m2
Opført: 1980 
Renoveret: 2001 
Afstande:
Vandet: 650 m
Indkøb: 3,2 km
Restaurant: 4 km
Kyst: 650 m
Golfbane: 8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.180,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.180,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.812,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.812,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:21 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen