- samlet udbud af sommerhuse i Als Odde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Als Odde  /  Helberskov - Klitvejen 2
<<Tilbage

Hus nr.  30839919 - Helberskov - Klitvejen 2

Beskrivelse

Idyllisk bindingsværksgård med stråtag,indrettet eksklusivt med smagfulde møbler og moderne faciliteter - uden tvivl et perfekt sted for dem der ønsker den hyggelig stemning under hele ferien. Vær obs på at der er lavt til loftet og døre er 180 cm. høje.

Indretning
Huset består af tre hyggelige soveværelse, det ene med plads til 4 personer. Derudover er der en dejlig tv-og pejsestue til afslapning. Husets hjerte er det store nyrenoverede køkkenalrum med nye hårde hvidevarer. Her er der mulighed for fællesmadlavning og samtaler, eller at glæde sig selv og andre med en hjemmebagt hindbærtærte af bær plukket i haven og i naturen. I køkken-alrummet er der ligeledes en brændeovn, som varmer rummet godt op i de måske kølige forårs- eller efterårsmåneder.

I huset er der en god stor entré med garderobe og et godt badeværelse med rummelig bruseniche. Der er gratis internet tilgængelig. I den tilhørende lade er der fryser, opmagasinerede havemøbler, liggestole og en stor weber grill.

NB: I tråd med datidens byggestil er der ikke lige så højt til loftet, som i et moderne byggeri. Dog er lofterne hævet 15 cm i forhold til oprindelig højde.

Udenfor
Huset ligger i et sommerhusområde, og der er kun 900 m. til havet. Huset er omkranset af en stor dejlig have med plads til leg og hygge, der er terrasse med plads til 6 personer og der er adskille hyggekroge med bord og stole i den store have. Har man lyst, kan man ved den lokale strand gå ud til en sandrevle, kaldet "Mallolorca", med den bedste og dejligste badestrand.

En familie beretter således i gæstebogen:

"Vi har været på badetur til både Øster Hurup og vi har badet her på revlen kaldet "Mallorca". Vandet var meget rent og vi havde børnene i gummibåd, der hvor det var dybest på vej ud til revlen. Fantastisk tur, den bedste badeoplevelse længe. "

Der er således mulighed for den rene ferieidyl i huset, rundt huset og i området. Er man til vandretur eller cykeltur er der kun 4 km. til en dejlig Is-og kaffecafe på Als Odde hvor fjord og hav mødes. Skøn tur!

Området
Overalt er der smuk natur, som indbyder til lange gå- og cykelture, men det er også oplagt at besøge feriebyen Øster Hurup, som ligger kun 10 minutter i bil fra huset. Her er der masser af inkøbs- og shoppingmuligheder især om sommeren, samt hyggelige caféer og restauranter. Eller hvad med en dagstur til Skagen eller Læsø? Ej at forglemme Aalborg, der som Nordjyllands hovedstad byder på masser af storbystemning og rig mulighed for at få en dejlig dag.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 150 m2
Grundareal: 5000 m2
Opført: 1877 
Renoveret: 2014 
Afstande:
Vandet: 900 m
Indkøb: 2,3 km
Restaurant: 2,3 km
Golfbane: 13,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.734,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.734,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.937,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.937,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
OvnJa
KøleskabJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:26 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
CykelvenligJa
HundevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen