- samlet udbud af sommerhuse i Stenbjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Stenbjerg  /  Stenbjerg - Istrupvej 44
<<Tilbage

Hus nr.  30839754 - Stenbjerg - Istrupvej 44

Beskrivelse
Sommerhus for naturliebhavere midt i Nationalpark Thy - blot få kilometer fra Stenbjerg og Vesterhavet
Dette skønne, store feriehus ligger midt i skoven i Nationalpark Thy, hvor man kun hører fuglene og vindens sus i trætoppene. Her kan hele familien få en fantastisk ferie med store udfoldelsesmuligheder udendørs. Har I hund med er den også hjertelig velkommen.

Indretning
Sommerhuset er gedigent bygget i sten og er således nemt at opvarme hele året rundt. Det ser på billederne af sommerhuset ud som om, at der er to etager i huset, men 1. sal er ikke udnyttet. Sommerhuset er til 6 personer, og sengepladserne fordeler sig med et soverum med en dobbeltseng og to soverum med hver to enkeltsenge, som er skubbet sammen, så de står som dobbeltsenge. Meget rummelig indgang/bryggers, hvor der ud over at være vaskemaskine og tørretumbler også er masser af plads til fodtøj og overtøj og nogle af de ting, som I måske morer jer med på ferien - flyvedrager, bolde, surfudstyr eller andet. Det meget rummelige badeværelse med gulvvarme har også spabad og sauna. Det er sundt med en tur i saunaen og så en kold bruser, efter en lang travetur gennem skoven og ned til klitterne og stranden. Godt køkken med alt i udstyr, bl.a. separat fryseboks, mikroovn og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med det rummelige opholdsrum. Her har du gode og komfortable møbler, brændeovn, fladskærms-TV og gratis Wi-Fi internet.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med meget langt til alle naboer og midt i Nationalpark Thy ved Istrup umiddelbart sydøst for kystbyen Stenbjerg. Dejlig terrasse med havemøbler og grill. Der er sandkasse og gynge på grunden. Der hører garage med til ejendommen.

Beliggenhed
Thy er kendt for højt til himlen og masser af natur og frisk luft. Thy ligger øverst på den jyske vestkyst - lige der hvor Vestjylland bliver til Nordjylland. Her er du omgivet af vand til alle sider med Vesterhavet, Limfjorden og de mange store søer, som er spredt ud i landskabet. I Thy er der masser af krondyr, og der er set både ulve, oddere og bævere de senere år. Mere storslået natur og dyreliv finder du ikke i Danmark - det er med garanti.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 98 m2
Grundareal: 13000 m2
Opført: 1994 
Renoveret: 2012 
Afstande:
Vandet: 3,9 km
Indkøb: 6,6 km
Restaurant: 3,6 km
Golfbane: 16,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.359,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.359,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
GarageJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:21 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:38 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
BørnevenligJa
CykelvenligJa
HundevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen