- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Fiskervej 75
<<Tilbage

Hus nr.  30839724 - Vorupør - Fiskervej 75

Beskrivelse
I hjertet af den idylliske fiskerby Nr. Vorupør, ligger dette pæne og velholdte feriehus. Nyrenoveret og meget lækkert badeværelse med spabad og sauna.

Indretning
Sommerhuset er komfortabelt indrettet med alt hvad man kan ønske sig for en afslappende ferie. Fra den rummelige stue med loft til kip, komfortable møbler og brændeovn er der adgang til den dejlige og sydvendte terrasse. Veludstyret køkken med opvaskemaskine og alt i udstyr til feriemadlavning. Det rummelige badeværelse med gulvvarme er nyrenoveret og byder på gode muligheder for wellness med sauna og spabad. Sommerhuset udlejes til 8 personer, og sengepladserne fordeler sig i 3 soverum med et soverum med en dobbeltseng og to soverum med hver to enkeltsenge. De sidste to sengepladser er på den rummelige hems, hvor man også kan sidde og hygge sig.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund centralt i Vorupør. Her er der nem gåafstand til alt. Dejlig og sydvendt terrasse og dertil vestterrasse. Alt i udstyr - havemøbler, liggestole, grill og parasol. Fra den lille og overdækkede balkon på 1. sal, som også er udstyret med et lille bord og et par stole, er der udsigt over byen. Et meget hyggeligt sted at trække sig tilbage f.eks. med en kop kaffe og en god bog. Der er gynge og sandkasse på grunden, hvis der er småbørn med på ferien. Der hører garage med til sommerhuset.

Beliggenhed
Nr. Vorupør ligger ud til Vesterhavet i Thy. Til alle sider - bortset fra naturligvis mod vest - er den idylliske ferieby omgivet af Nationalpark Thy og således noget af den mest unikke og storslåede natur i hele Danmark. Vorupør byder på mange aktivitetsmuligheder, hvis du vil andet end at slappe af og nyde naturen. Her kan du støbe dine egne lys, ride på islandske heste, spille tennis og minigolf eller besøge Nordsø Akvariet med fisk fra Nordsøen eller Vorupør Museum, som viser alt om det tidligere kystfiskeri i den lille by.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 119 m2
Grundareal: 700 m2
Opført: 1991 
Afstande:
Vandet: 680 m
Indkøb: 360 m
Restaurant: 340 m
Golfbane: 11,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.270,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.270,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.133,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.133,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
GarageJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:24 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:49 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen