- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Lyngstien 15 B
<<Tilbage

Hus nr.  30839689 - Klitmøller - Lyngstien 15 B

Beskrivelse
Helt ugeneret på en stor og skovklædt naturgrund i Klitmøller ligger dette flotte bjælkehus.
Klitmøller ligger ved den populære 18-hullers golfbane Nystrup Golfklub, og Klitmøller er iøvrigt kendt for ekstremt gode forhold for windsurfere - hvorfor hele området er kendt under navnet "Cold Hawaii".

Indretning
Huset er meget charmerende og hyggeligt indrettet med lofter til kip og god plads til et par eller en lille familie. Lyse trægulve og lyst træ på vægge og lofter overalt - og så naturligvis den specielle atmosfære, som der er i et typisk bjælkehus. Huset har et veludstyret køkken og et godt badeværelse og to soverum, hvor der er dobbeltseng i det ene og to enkeltsenge i det andet. Hertil er der i huset en hems med en dobbeltmadras og ekstra sovepladser.

En uddannet energirådgiver fra FeriehusEnergi.dk har i 2014 certificeret dette feriehus i forhold til, hvor energirigtigt huset er bygget og indrettet. Alle huse er vurderet på en 7-trins skala, hvor A afspejler det mest energivenlige og G afspejler det mindst energivenlige. Du kan som gæst i et energicertificeret hus bruge husets energistempel som sikkerhed for, at dine forbrugsomkostninger er så rimelige som muligt. Og at de miljømæssige hensyn er så optimale som muligt. Dette feriehus har modtaget energistemplet D.

Udendørs
Huset har nogle super dejlige terrasser, som omgiver huset mod øst, syd og vest. Dertil fin, overdækket og aflukket terrasse, hvortil der er direkte adgang fra opholdsrummet. Garagen bliver mest brugt til cykler og havemøbler men kan også anvendes til din bil, hvis du ønsker det. Huset råder over havemøbler, liggestole, grill og parasol. På grunden er der også gynge og sandkasse til familiens yngste.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger på en skovklædt naturgrund i et roligt og natursmukt område i udkanten af Klitmøller. Klitmøller er mod vest grænsende til Vesterhavet og er ellers omgivet til alle sider af Nationalpark Thy med gode muligheder for at være aktiv i naturen eller bare nyde den smukke natur stille og roligt. Balsam for sjælen. Klitmøller er et godt udgangspunkt for udflugter i området. Besøg f.eks. Museumscenter Hanstholm med bunkeranlæg fra 2. verdenskrig eller det populære Jesperhus Blomsterpark på Mors. Ca. en times kørsel mod nord finder du Fårup Sommerland og Nordjyllans hovedstad - Aalborg.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 83 m2
Grundareal: 1399 m2
Opført: 1997 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 850 m
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 2,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.359,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.359,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:65 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:31 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
CykelvenligJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen