- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Lyngvej 6
<<Tilbage

Hus nr.  30839579 - Vorupør - Lyngvej 6

Beskrivelse
Højt beliggende på en klitgrund i rolige og natursmukke omgivelser ligger dette dejlige sommerhus. Vid udsigt over landskabet og de flotte klitter syd for Nr. Vorupør både fra selve huset og fra de dejlige terrasser.

Indretning
Her har du et virkeligt velholdt sommerhus, som på alle måder er hyggeligt og charmerende indrettet. Køkken og opholdsrum ligger i åben forbindelse og har en meget spændende indretning med spiseafdelingen lige ved de store og sydvendte panoramavinduer og fantastisk udsigt. Flere hyggekroge med charmerende kurvemøbler og et dejligt sofahjørne, hvor du kan nyde brændeovn, fladskærms-TV og naturligvis gratis Wi-fi internet. Badeværelset er nyere og har gulvvarme. Her finder du også sommerhusets vaskemaskine. 3 soverum , hvor der er dobbeltsenge i de to og to køjer i det sidste. I sommerhusets anneks finder du en dobbeltseng mere. På trods af 8 sengepladser, lejes sommerhuset kun ud til 6 personer, så der er sikret god plads til alle. Der er varmepumpe i huset og vandet er inkluderet i prisen, så du kan holde ferie her med meget lave forbrugsomkostninger.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en flot naturgrund i et veletableret sommerhusområdei et meget populært hjørne af Vorupør. Fra både sommerhuset og terrassen er der flot udsigt over sommerhusområdet og landskabet mod syd. De dejlige terrasser er veludstyrede med parasol, grill, liggestole og havemøbler. Der hører carport med til sommerhuset.

Beliggenhed
Nørre Vorupør er den største og mest populære af kystbyerne i Thy. Her kan du tage på en rigtig, klassisk sommerhusferie ved Vesterhavet med alt, hvad det indebærer. Lækker sommermad på grillen. Gåture ved stranden. Badning i Vesterhavet eller i Vorupørs havbad, når vejret tillader det. Du kan købe den friske fisk direkte ved bådene på stranden eller i en af fiskebutikkerne, og vi garanterer, at du ikke får din soft ice bedre noget sted i Danmark. Vorupør ligger omgivet af Nationalpark Thy til alle sider og således i noget af Danmarks mest storslåede og unikke natur. Velkommen til Vorupør og dette dejlige sommerhus.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 72 m2
Anneksareal: 8 m2
Grundareal: 753 m2
Opført: 1980 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 270 m
Restaurant: 930 m
Golfbane: 11,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.859,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.859,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.844,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.844,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
Fryser:50 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:7 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:14 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
CykelvenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen