- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Nordsøvej 20
<<Tilbage

Hus nr.  30839569 - Vorupør - Nordsøvej 20

Beskrivelse
Et af de mest populære sommerhuse i Nr. Vorupør - som får vores bedste anbefaling.
Vil man gerne bo midt i Nr. Vorupør by, ikke langt fra Vesterhavet, er dette hus helt oplagt. Huset er smagfuldt indrettet og meget velholdt. En stor familie eller evt. 2 familier kan nemt finde sig til rette her og nyde den puls der er i den lille fiskerby.

Indretning
Dejligt og meget rummeligt køkken med alt du skal bruge til god feriemadlavning. Hvad med at hente en frisk rødspætte hos en af prammene, som lander deres fangst ved læmolen få hundrede meter borte, og så nyde den med en kold, økologisk øl fra Thisted Bryghus? Lækkert og lyst opholdsrum med gode møbler, lys og plads. I opholdsrummet og i soverummene er der behageligt tæppe på gulvet, mens der i de andre rum er praktiske flisegulve. 3 gode soverum med hver sin dobbeltseng. I det 3. soverum er der ydermere 2 køjer, hvorfor der er sengepladser til hele 8 personer. Lækkert badeværelse med gulvvarme og adgang til sauna. Gæste-WC med bruser. Alt er meget, meget velholdt, og der er kælet for mange detaljer. Et meget efterspurgtsommerhus.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund. Der er åben terrasse mod syd og øst. Mellem sommerhuset og udhuset er der en stor, overdækket terrasse med masser af god læ og privatliv. Her kan vi godt love, at du kommer til at opholde dig rigtigt meget. Du har havemøbler, liggestole og grill til rådighed under dit ophold.

Beliggenhed
Sommerhuset har en meget populær beliggenhed. Her kan du parkere din bil og vente med at starte den igen, til din ferie er vel overstået. Til fods når du nemt alle indkøbsmuligheder, spisesteder og aktiviteter. I Vorupør behøver du aldrig kede dig. Her kan du spille minigolf og tennis, du kan ride på islandske heste på stranden og støbe dine egne lys hos Vorupør Lys. Du kan surfe og fiske eller besøge Nordsø Akvariet med fisk fra Vesterhavet. Vorupør er omgivet af Nationalpark Thy og er den største og mest populære af kystbyerne i Thy. Vil du på sommerhusferie i Vestjylland, så kan du her opleve en ægte og unik stemning og atmosfære, som man ikke finder mange andre steder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 118 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 1997 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 150 m
Restaurant: 30 m
Golfbane: 11,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.029,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.029,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.377,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.377,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:17 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:22 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / Svømmehal (indtil 5. jan. 2018)Ja
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen