- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Klitstien 21
<<Tilbage

Hus nr.  30839514 - Klitmøller - Klitstien 21

Beskrivelse
Absolut topklasse poolhus i rolig og natursmuk beliggenhed ved Vesterhavet i Nationalpark Thy - den hyggelige ferieby Klitmøller
Her finder du al tænkelig komfort og et meget velholdt og på alle måder dejligt swimmingpoolhus med de perfekte rammer til familiens sommerhusferie.

Indretning
Det dejlige feriehus udemærker sig ved et lækkert poolrum med spabad og helt nyt og meget flot romersk dampbad. Poolen har både børnebassin og svømmetræner. Der er absolut tale om et af områdets bedste poolhuse. Huset er, ud over at være usædvanligt velholdt, lyst og venligt indrettet med lyse farver og moderne møblering. Fra det dejlige opholdsrum, som ligger i direkte forlængelse af køkken og alrummet, er der direkte udsyn til swimmingpoolrummet. Ud over det store opholdsrum med TV og brændeovn, er der en dejlig udestue med gennemgang ud til husets sydvendte terrasse. Der er 3 soverum med god skabsplads og hver sin dobbeltseng, og de sidste 4 sengepladser findes i det 4. soverum i form af 4 fornuftige køjesenge. I den praktiske indgang med god plads til overtøj, sko og støvler samt familiens indkøb, har du også vaskemaskine og tørretumbler.

En uddannet energirådgiver fra FeriehusEnergi.dk har i 2014 certificeret dette feriehus i forhold til, hvor energirigtigt huset er bygget og indrettet. Alle huse er vurderet på en 7-trins skala, hvor A afspejler det mest energivenlige og G afspejler det mindst energivenlige. Du kan som gæst i et energicertificeret hus bruge husets energistempel som sikkerhed for, at dine forbrugsomkostninger er så rimelige som muligt. Og at de miljømæssige hensyn er så optimale som muligt. Dette feriehus har modtaget energistemplet E.

Pool størrelse:
L 5,6 x B 2,8 x D 1,3 m.

Udendørs
Dejlig sydvendt terrasse med gode havemøbler, liggestole og grill. Rolige og natursmukke omgivelser og stier igennem byen til dagligvareindkøb, spisesteder og det hyggelige miljø ved stranden, hvor de små fiskerbåde pynter og surferne året rundt boltrer sig i bølgerne.

Beliggenhed
Klitmøller ligger en kort køretur fra købstaden Thisted og den store fiskerihavn i Hanstholm. En cykelsti går langs kysten fra Hanstholm i nord til Agger i syd og også lige forbi Klitmøller. I baglandet til Klitmøller finder du en 18-hullers golfbane - Nystrup Golfklub - som går for at være en af Danmarks smukkeste. I Nationalpark Thy har du mulighed for at samle svampe og bær, cykle, løbe og meget mere.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 160 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 1991 
Renoveret: 2004 
Afstande:
Vandet: 640 m
Indkøb: 650 m
Restaurant: 550 m
Golfbane: 3,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.373,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.373,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 10.442,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  10.442,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
DampkabineJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:93 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:133 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
BørnevenligJa
HundevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen