- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Kobbelsti 43
<<Tilbage

Hus nr.  30839474 - Klitmøller - Kobbelsti 43

Beskrivelse
Nyrenoveret feriehus med store terrasser, centralt placeret i det eftertragtede Klitmøller.
Dette hus danner rammen om en hyggelig familieferie, hvor der både er plads til leg og sjov i haven og mulighed for mange aktiviteter i området.

Indretning
Et fint lille hus med lys og venlig indretning, det er rummeligt og funktionelt indrettet og særdeles velholdt. De tre soveværelser er placeret i den ene ende af huset. Badeværelset er med wc og bruser og ligger i samme afdeling som værelserne. Husets centrale rum er det åbne køkken-alrum med tilhørende spiseplads og ny stor stue. Den helt nye tilbygning har højt til loftet og masser af charme og hygge. Her er der god plads og her kan familien være sammen om alt fra madlavning til brætspil og afslapning foran tv'et. Køkkenet har gode hårde hvidevarer, og i stuen er brændeovn og Playstation 2, så også gråvejrsdage kan blive hyggelige. Desuden forefindes der barneseng- og stol til familiens mindste.

Udendørs
Huset ligger på en dejlig naturgrund, som domineres af den store græsplæne med gyngestativ, hvor der kan leges og spilles bold dagen lang. Fra køkkenet er der adgang til en stor vestvendt træterrasse, og fra spisestuen kan man gå ud på en sydvendt terrasse. Her kan solbades og spises i fred og ro, og de lange sommeraftener kan nydes udendørs. Grill, havemøbler og petanquespil er til fri afbenyttelse for husets gæster.

Beliggenhed
Med knapt 300meter til Vesterhavet og kun en smule længere til indkøbsmuligheder, må huset siges at ligge meget centralt i Klitmøller. Ved vandet kan man bade eller gå lange ture, området er også kendt som et rent windsurferparadis, og har man ikke mod på at prøve disciplinen selv, kan man med garanti få et fascinerende glimt af de mange vovehalse, som hvert år kommer til byen på jagt efter den perfekte bølge. Vi kan også anbefale en travetur i den fredede Nationalpark Thy, her kan man komme helt tæt på klitlandskabets beplantning og det spændende dyreliv.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 95 m2
Anneksareal: 9 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1986 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 290 m
Indkøb: 510 m
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 3,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.434,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.434,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.648,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.648,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:90 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen