- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Ajs Mølls Vej 34
<<Tilbage

Hus nr.  30839414 - Klitmøller - Ajs Mølls Vej 34

Beskrivelse
På en flot og lyngklædt naturgrund i et meget roligt og eftertragtet område i den idylliske ferieby Klitmøller, finder du dette dejlige sommerhus. Sommerhuset er til 6 personer og har både spabad og sauna.

Indretning
Sommerhuset på Ajs Mølls Vej 34 er med 110 m2 meget rummeligt. Specielt er der god plads i det dejlige opholdsrum, hvor der er lyst træ på gulvet samt hvide vægge og lofter og loft til kip og et meget godt lysindfald fra de store, sydvendte vinduer. Gode og komfortable møbler og god brændeovn. Køkkenet er veludstyret og ligger i åben forbindelse med opholdsrummet. Dejligt, stort badeværelse med spabad og sauna og dertil gæste-WC, som er praktisk, når det store luksusbadeværelse benyttes til wellnessaktiviteter. Sommerhuset har 3 soverum med en dobbeltseng i det første. I det andet soverum er der to enkeltsenge, som står sammen som en dobbeltseng. I det sidste soverum er der to køjesenge. Dertil er der hems i huset med 3 madrasser. På trods af den gode plads og de ekstra sovepladser udlejes huset kun til 6 personer.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund med god randbeplantning og god læ og masser af privatliv. Der er en meget dejlig terrasse ved huset, hvor solens gang på himlen kan følges fra den står op i øst og til den går ned i vest. Du har havemøbler, liggestole, grill og parasol til din rådighed, og der er gynge og sandkasse på grunden. Sommerhuset er ud over at være specielt egnet til familier med småbørn også særdeles velegnet for dig som er på vandre- eller cykelferie.

Beliggenhed
Det velholdte luksushus ligger centralt i Klitmøller tæt på alle den charmerende feriebys faciliteter og samtidigt midt i naturen. Klitmøller har en helårsåben dagligvarebutik samt flere gode spisesteder, som har åbent i sommerhalvåret. Klitmøller er specielt kendt for sine gode muligheder for surfere men er også et eldorade for naturliebhavere med mange forskelligartede interessere. Klitmøller ligger midt i Nationalpark Thy. Blot 15 kilometer mod øst og ved Limfjorden finder du Thy's hovedstad Thisted. Ud over at være en charmerende købstad kan du også her benytte byens mange tilbud og bl.a. bowle, gå i biografen, shoppe eller besøge det fine museum, som ligger midt i byen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 1500 m2
Opført: 1997 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 830 m
Indkøb: 450 m
Restaurant: 980 m
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.188,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.188,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.062,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.062,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:20 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:15 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:43 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen