- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Grønnevej 15
<<Tilbage

Hus nr.  30839364 - Vorupør - Grønnevej 15

Beskrivelse
Sommerhus med super beliggenhed - centralt i Nr. Vorupør i Thy.
Sommerhuset ligger for enden af en blind vej, lige i hjertet af Nr. Vorupør men meget roligt. En herlig terrasse, som kan nydes året rundt, omgiver huset.

Indretning
Sommerhuset udlejes til 8 personer og råder over hele 4 soverum. I de to soverum er der en dobbeltseng i hvert rum, og i de to sidste soverum er der to enkeltsenge. Sommerhusets ejer tillader ikke, at man medbringer husdyr i huset. Praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Nyere badeværelse med gulvvarme. Godt og veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og separat fryser i forbindelse med køleskabet. Køkkenet ligger åbent i forhold til opholdsrummet, som har klinkegulve og lyse vægge og lofter samt et godt lysindfald fra de sydvendte vinduer. Fra opholdsrummet er der adgang til den delvist overdækkede terrasse. Gratis Wi-fi i huset.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund stort set lige i hjertet af Nr. Vorupør. Her er du tæt på alt men alligevel helt i fred og ro - sommerhuset ligger for enden af en blind vej. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Bemærk at sommerhuset ligger højt på grunden, hvorfor det ikke umiddelbart er egnet for gangbesværede.

Beliggenhed
Nr. Vorupør ligger lige ud til Vesterhavet og midt i Nationalpark Thy. I den tidligere fiskerby trækkes et par af de gamle kuttere fortsat direkte op på stranden, og du kan booke dig ind på en dagstur og sejle med ud og fange torsk. I læ af molen finder du også de maleriske, blå pramme, hvor mange af byens mænd har som hobby at tage på havet og fiske. Her kan du ofte købe en frisk rødspætte med hjem til panden. Nr. Vorupør er begunstiget med hele to gode fiskebutikker - Vorupør Røgeri og Fiskerkompagniets Detailsalg. Du er her virkeligt kommet helt ud til kysten og det maritime. Mange af byens gæster er surfere, og det er et flot skue, at se disse sportsudøvere fra hele verden boltre sig i bølgerne. Jo mere vind jo mere fart på. Vorupør er den del af den kyststrækning ud for Thy, som netop pga. de unikke muligheder for surfere har fået tilnavnet "Cold Hawaii".

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 96 m2
Grundareal: 772 m2
Opført: 1972 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 750 m
Indkøb: 270 m
Restaurant: 350 m
Golfbane: 11,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.359,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.359,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:18 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen