- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Søtungevej 14
<<Tilbage

Hus nr.  30839339 - Vorupør - Søtungevej 14

Beskrivelse
Sommerhus i Vorupør med Nationalpark Thy som nærmeste nabo.
Her har du mulighed for sommerhusferie med Nationalpark Thy og den smukke klithede på den ene side og den populære ferieby Nr. Vorupør på den anden. Ideel sommerhusferie!

Indretning
Huset er indvendigt lyst og venligt indrettet, og der er kræset for mange detaljer. Man mærker, at huset kun udlejes få måneder hver sommer og ellers benyttes flittigt af ejerfamilien. Et rigtigt godt og gedigent hus til en fornuftig pris. Lyst opholdsrum med lyst træ på vægge og lofter samt behageligt tæppe på gulvet. Dejlig alkove, god brændeovn og naturligvis fladskærms-TV. Både køkken og bad er praktisk indrettede, og sengepladserne fordeler sig med en dobbeltseng i hovedsoveværelset samt 2 x 2 køjesenge i de sidste og noget mindre soverum.

Udendørs
Fra den delvist overdækkede terrasse mod sydvest, kan man nyde de flotte omgivelser i alt slags vejr. Huset har ligeledes en dejlig morgenterrasse mod øst. Du har alt, som du skal bruge til "terrasselivet" til rådighed - havemøbler, grill, parasol og liggestole.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger på en stor og rigtig flot klitgrund i absolut rolige og fredelige omgivelser. Huset ligger i udkanten af den charmerende fiskerby Nr. Vorupør og krydser man kystvejen, som snor sig gennem landskabet ikke langt fra huset, står man midt i den uspolerede natur midt i Nationalpark Thy. Man hverken hører eller mærker Kystvejen eller byen fra huset, og her er ubetinget fred og ro. Vorupør ligger midt i Nationalpark Thy med de enestående muligheder det giver for at være aktiv i naturen. Prøv f.eks. cykelruten langs kysten, som går fra Hanstholm i nord til Agger i syd og kommer forbi ikke langt fra huset. Vorupør er også en del af "Cold Hawaii". Et tilnavn som oprindeligt blev påhæftet nabobyen Klitmøller, men som nu dækker hele området og fortæller lidt om, hvor ekstremt gode forhold der er i området for windsurfere.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 1997 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 10,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.695,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.695,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.328,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.328,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:30 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen