- samlet udbud af sommerhuse i Agger
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Agger  /  Agger - Kalkjærvej 17
<<Tilbage

Hus nr.  30839249 - Agger - Kalkjærvej 17

Beskrivelse
Naturliebhaveri i Thy. Landhus til 8 personer med 2 husdyr tilladte
På en meget stor naturgrund i utroligt smukke omgivelser i det sydlige Thy og direkte ned til Ørum Sø, ligger dette ældre hus, som tidligere blev brugt helårs, men idag udlejes som sommerhus. Her har du smukke omgivelser og naturen helt, helt tæt på. Er du til fred og ro og total afstresning, så finder du ikke et bedre alternativ!

Indretning
Sommerhusets indretning er blandet og af delvist ældre dato. Alt er absolut pænt og velholdt. Stedet er for dig, som ikke behøver den nyeste luksusindretning og alle moderne faciliteter, men som sætter pris på en feriebolig, hvor tingene alligevel på charmerende vis går op i en højere enhed, og hvor der er tale om rent naturliebhaveri lige uden for døren. Stort opholdsrum med brændeovn og varmepumpe, komfortable møbler og fladskærms-TV. Veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Godt badeværelse med bruser i stueetagen og ekstra WC med toilet og håndvask på 1. sal. 2 soverum med hver 2 sovepladser befinder sig i stueetagen. På 1 sal har du hele 4 soverum med 3 dobbeltsenge og 1 enkeltseng. Sommerhuset udlejes på trods af de mange sengepladser kun til 8 personer, så der er god plads til alle i huset.

Udendørs
Sommerhuset har en dejlig, sydvendt terrasse med gode havemøbler og indbygget grill og en stor plænegrund med mulighed for boldspil og udendørs aktiviteter. Sommerhuset ligger i et utroligt smukt og kuperet terræn med marker og natur hele vejen rundt.

Beliggenhed
På vejen mellem Vestervig, med den store og flotte middelalderkirke, og den hyggelige kystby Agger ved Vesterhavet kører du af en grusvej ned mod Ørum Sø. Helt i bunden af vejen og helt ud til søen finder du dette ældre hus, som er renoveret og idag benyttes hele året rundt som feriebolig. Her har du fantastiske muligheder for at løbe, vandre og cykle. Du er blot få kilometer fra Vesterhavet og området er til alle sider omgivet af Nationalpark Thy. Du kan foretage dine dagligvareindkøb enten i Vestervig, eller du kan fortsætte lidt længere mod øst, hvor du finder handelsbyen Hurup. Her har du også det populære Sydthy Svømmebad og Sydthy Kurbad samt 18-huller til golf på Sydthy Golfklub.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 3 
Boligareal: 220 m2
Grundareal: 9000 m2
Opført: 1926 
Renoveret: 2007 
Afstande:
Vandet: 4,3 km
Indkøb: 2,9 km
Restaurant: 3 km
Golfbane: 7,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.359,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.359,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:24 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:78 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
HundevenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen