- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Vegebjergsti 11
<<Tilbage

Hus nr.  30839244 - Klitmøller - Vegebjergsti 11

Beskrivelse
Mindre, pænt og hyggeligt feriehus velegnet til et par eller en lille familie!
På en meget stor naturgrund med flot randbeplantning af fyrretræer og tæt på strand og hav og by i den populære ferieby Klitmøller, ligger dette charmerende feriehus.

Indretning
Kombineret køkken og opholdsrum med direkte adgang til dejlig udestue, hvorfra du kan fortsætte ud på den store naturgrund og ud i naturen. Pænt og velholdt men ældre badeværelse. 2 gode soveværelser med gode og helt nye senge.

Udendørs
Her har du virkeligt privatliv, da der er pæn afstand til de nærmeste naboer, og huset ligger for enden af en blind vej. Masser af dyreliv lige omkring huset, bl.a. skal nævnes rådyr, harer, ræve og fasaner, som færdes direkte på grunden. Fine havemøbler, parasol og grill.

Beliggenhed
Klitmøller ligger midt i Nationalpark Thy. Med blot ca. 15 kilometer til Thisted og 10 kilometer til Hanstholm, er du ikke langt fra en større by. Du har masser af muligheder for vandreture, løbeture eller motion med din mountainbike i de store skove eller med din normale cykel på den flot anlagte cykelsti, som går hele vejen langs kysten fra Hanstholm i nord til Agger i syd. Lige ved Klitmøller finder du også den populære Nystrup Golfklub, hvortil du kan købe green fees med 20 % rabat hos Feriepartner. Klitmøller er efterhånden verdensberømt under navnet Cold Hawaii for de gode forhold for windsurfere.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 65 m2
Grundareal: 3200 m2
Opført: 1972 
Renoveret: 2013 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 500 m
Restaurant: 500 m
Hav: 500 m
Golfbane: 500 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.531,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.531,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.188,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.188,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
MikroovnJa
KøleskabJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:35 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen