- samlet udbud af sommerhuse i Vestervig
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Vestervig  /  Kjærgaarden-Vestervig/Limfjorden - Ingeborgs Alle 9
<<Tilbage

Hus nr.  30839104 - Kjærgaarden-Vestervig/Limfjorden - Ingeborgs Alle 9

Beskrivelse
Dejligt sommerhus til 8 personer ved Limfjorden i Thy
Her kan parret eller den store familie slappe af - begge kombinationer passer ind. Et sommerhus med god plads og senge til mange personer, men samtidigt et sommerhus med intim og hyggelig atmosfære. Alt er særdeles velholdt.

Indretning
I sommerhuset er der alle tænkelige bekvemmeligheder, så mulighederne for en dejlig afslappende ferie i rolige omgivelser er 100 % tilstede. I opholdsrum, køkken og soverum er der lyse trægulve, hvide vægge og igen lyst træ på lofterne. Alt er holdt i en let og luftig og meget typisk stil for et dansk sommerhus. Lyst opholdsrum med store panoramavinduer mod syd og bl.a. brændeovn og fladskærms-TV. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine. Godt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. 2 soverum med dobbeltsenge og 1 soverum med 2 køjesenge (bedst egnede til børn) i selve huset. Dertil dobbelt sovesofa til 2 personer i opholdsrummet samt anneks med 2 enkeltsenge. Huset udlejes dog kun til maks. 8 personer. Sommerhusets ejer tillader også, at du medbringer op til 2 husdyr på din ferie.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en privat plænegrund med god randbeplantning og dermed god læ. Dejlig og delvist overdækket terrasse med havemøbler, liggestole og en god grill. Der er direkte adgang fra sommerhusets opholdsrum og til terrassen.

Beliggenhed
Det hyggelige sommerhusområde Kjærgaarden ved Vestervig i det sydlige Thy ligger ud til Krik Vig, som er den vestligste del af Limfjorden, der hvor denne munder ud i Vesterhavet ved Agger og Thyborøn. Der er kun få kilometer til Agger med klitterne og stranden og havet, og du har således masser af natur og både fjord og hav helt tæt på her. I den nærliggende landsby Vestervig er der et godt spisested i form af Tinghuskroen og en helårsåben dagligvarebutik. Den lidt større by Hurup ligger kun en kort køretur væk med Sydthy Svømmebad og Kurbad, Sydthy Golfklub og masser af gode indkøbsmuligheder. Kjærgaarden og Thy i det hele taget er ideel både for dig, som som søger naturoplevelser, fred og ro, men også dig som gerne er aktiv på din ferie. Hele området er ideelt for børnefamilier.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 74 m2
Anneksareal: 9 m2
Grundareal: 988 m2
Opført: 2003 
Afstande:
Vandet: 330 m
Indkøb: 1,4 km
Restaurant: 1,4 km
Hav: 9,1 km
Fjord: 330 m
Golfbane: 4,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.656,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.656,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.656,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.656,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:20 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
FjordudsigtJa
Udsigt til vandJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen