- samlet udbud af sommerhuse i Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Vorupør  /  Vorupør - Mølgaardsvej 34
<<Tilbage

Hus nr.  30839089 - Vorupør - Mølgaardsvej 34

Beskrivelse
Virkeligt dejligt og velholdt sommerhus, som har gennemgået en flot renovering i 2014 og nu er et af områdets absolut bedste til prisen.

Indretning
Sommerhuset har gennemgået en stor renovering i 2014, så indretningen fremstår lys, moderne og helt tidssvarende - dog uden at der er gået på kompromis med den hyggelige atmosfære i huset. Meget rummeligt opholdsrum med gode kvalitetsmøbler, fladskærms-TV samt brændeovn. Lyst trægulv, samt hvide vægge og lofter samt et godt lysindfald fra de store vinduespartier mod syd. Godt køkken med alt i udstyr til feriemadlavningen -inkl. mikroovn. Godt og funktionelt badeværelse. 3 soverum med 1 dobbeltseng samt 1 enkeltseng i hovedsoveværelset. Hertil yderligere to soverum med 2 enkeltsenge i hver. Sommerhuset udlejes til 6 personer!

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund i sjældent natursmukke og helt unikke omgivelser. Her er du omgivet af fred og ro til alle sider. Fra sommerhusets opholdsrum er der direkte adgang til den sydvendte og delvist overdækkede terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Mod øst er der en hyggelig ekstra terrasse med morgensol.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger på en vidunderlig naturgrund omgivet af hede og lyng og med vid og ugeneret udsigt over det smukke landskab mod syd. Sommerhusområdet ligger i Sdr. Vorupør mellem Nr. Vorupør og Stenbjerg. Har du cykel med, kan du bruge denne til at komme til Nr. Vorupør med den cykelsti, som forbinder Sdr. Vorupør med Nr. Vorupør og i øvrigt er en del af det stisystem, som kører langs kysten i hele Thy fra Hanstholm i nord og forbi Klitmøller, Vangså, Vorupør, Stenbjerg, Lyngby og til sidst ender i Agger længst mod syd. Hvis du kan lide at løbe eller vandre er mulighederne her også utallige. Kort afstand til klitter og strand og Vesterhavet. Nr. Vorupør summer af liv stort set året rundt men naturligvis mest i sommerhalvåret. Sommerhuset er et godt udgangspunkt for udflugter i området, f.eks. til købstaden Thisted, Limfjordsøen Mors eller en tur nordpå til Aalborg.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Boligareal: 85 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2014 
Afstande:
Vandet: 1,7 km
Indkøb: 1,4 km
Restaurant: 2,1 km
Golfbane: 12,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.613,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.613,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.070,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.070,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:19 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Gratis adgang til Badeland / Svømmehal (indtil 5. jan. 2018)Ja
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen