- samlet udbud af sommerhuse i Agger
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Agger  /  Agger - Rørsangervej 21
<<Tilbage

Hus nr.  30839034 - Agger - Rørsangervej 21

Beskrivelse
Virkeligt velholdt og hyggeligt indrettet klassisk, dansk sommerhus!
Her har du muligheden for en sommerhusferie, hvor tingene går op i en højere enhed hvad angår hygge og komfort og en virkeligt naturmæssigt smuk og unik beliggenhed.

Indretning
Sommerhuset er bygget i sten og er godt isoleret, således at det også med fordel kan anvendes både i foråret og om efteråret. Indvendigt er der behagelige, lyse tæpper på gulvene, og stenvæggene er brudte af de lyse trælofter, så resultatet er en hyggelig atmosfære, som tiltaler de fleste. Sommerhuset har 3 gode soverum, hvor der er dobbeltseng i de to og to enkeltsenge i det sidste. Godt og rummeligt badeværelse med vaskemaskine. Sommerhusets køkken er veludstyret med alt, hvad du behøver til feriemadlavning, og det ligger i direkte forlængelse af opholdsrummet med spiseplads og sofagruppe. I opholdsrummet har du både brændeovn og fladskærms-TV og virkeligt behagelige og komfortable møbler. I sommerhuset findes der naturligvis også gratis WI-FI internet. Fra opholdsrummet har du et godt lysindfald gennem de store vinduer mod syd, og du kommer direkte ud på den store og delvist overdækkede og sydvendte terrasse. Her har du god læ og er helt privat og kan nyde solen, når den skinner.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en relativt stor naturgrund med god bevoksning af høje og lægivende fyrretræer på grunden. Den sydvendte terrasse er udstyret med gode havemøbler, liggestole og en grill. Til sommerhuset hører også en praktisk carport. Sommerhusets grund er delvist indhegnet, hvilket er helt ideelt for dig, som har småbørn eller måske din hund med på ferie. Derfor udlejes sommerhuset også som værende specielt hundevenligt.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger som det sidste hus for enden af en blind vej og således meget roligt og fredeligt. Få hundrede meter fra huset mod nord, har du den store Flade Sø, og Agger udemærker sig iøvrigt ved at være placeret med vand på alle sider, idet du har Vesterhavet mod vest og Limfjorden mod syd. Fra Agger kommer du nemt til den hyggelige by Hurup - Sydthys hovedstad, hvor der er gode indkøbsmuligheder, og hvor du kan besøge det populære Sydthy Kurbad eller Sydthy Svømmebad - det sidste har alle medrejsende frit og ubegrænset adgang til under hele opholdet. Fra Agger er det nemt at tage den lille færge over Limfjorden - Thyborøn Kanal - til Thyborøn, hvor du kan besøge Kystcentret og Jyllandsakvariet. Billeter kan købes med rabat, når du har lejet dit sommerhus gennem Feriepartner Thy.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 86 m2
Grundareal: 1250 m2
Opført: 1985 
Renoveret: 2009 
Afstande:
Vandet: 1,3 km
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1,1 km
Golfbane: 9,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.859,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.859,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.844,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.844,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:8 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
SolenergiJa
CykelvenligJa
LystfiskervenligJa
Gode fiskeforholdJa
HundevenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen