- samlet udbud af sommerhuse i Stenbjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Stenbjerg  /  Stenbjerg - Niels Juels Vej 41
<<Tilbage

Hus nr.  30838974 - Stenbjerg - Niels Juels Vej 41

Beskrivelse
Al tænkelig komfort, bl.a. med spabad og dampsauna - luksussommerhus
Drømmehuset er lyst og moderne indrettet og er pga. sin rummelighed også egnet for to familier. Det meget smukke hus er beliggende i rolige omgivelser i det naturskønne Stenbjerg, som er en af den jyske vestkysts mest uspolerede og stemningsfyldte fiskerlandsbyer.

Indretning
Det utroligt flotte liebhaverhus er smagfuldt og gennemført indrettet. Centralt i huset, finder du det store opholdsrum, som er adskilt af en mur, som opdeler i sofagruppe med brændovn og stort fladskærms-TV og adgang til terrassen mod syd og spiseplads og køkken samt husets indgang mod nord. Super flot luksusbadeværelse med masser af mulighed for wellness i det kombinerede spabad og dampbad, rigtig god plads og naturligvis gulvvarme. Gæste-WC med bruser og gulvvarme. To soverum er med hver en dobbeltseng, og det sidste soverum er med to enkeltsenge. De sidste 2 sovepladser ud af i alt 8 findes på sommerhusets hems, hvor der er to madrasser til rådighed.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund i roligt sommerhusområde i selve Stenbjerg by, som ligger et par kilometer fra selve fiskerlejet, stranden og Vesterhavet. Dejlig terrasse med liggestole, havemøbler, parasol og grill. Der hører carport med til huset.

Beliggenhed
Ikke langt fra dette pragtfulde sommerhus på Niels Juels Vej i Stenbjerg - nemlig på Stenbjerg Kro - holdt P. S. og Marie Krøyer deres bryllupsrejse for mere end 100 år siden, da de populære Skagensmaleres berømthed toppede. Stenbjerg Kro ligger der stadigvæk og er idag bl.a. et populært spisested med den kendte Nationalpark-platte tilberedt med gode, lokale råvarer fra lokalområdet. Stenbjerg ligger midt i Nationalpark Thy og ud til Vesterhavet. Den forhenværende fiskerby er idag en by med ca. hundrede faste indbyggere og ellers en række sommerhuse. Dette sommerhus er et af de nyere og bedre i Stenbjerg, hvorfor det er meget populært.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 119 m2
Grundareal: 1240 m2
Opført: 2007 
Afstande:
Vandet: 2,1 km
Indkøb: 3,2 km
Restaurant: 350 m
Golfbane: 13,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.477,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.477,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.648,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.648,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:11 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:34 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
CentralvarmeJa
CykelvenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen