- samlet udbud af sommerhuse i Vangså
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Vangså  /  Klitmøller - Tingbakken 26
<<Tilbage

Hus nr.  30838949 - Klitmøller - Tingbakken 26

Beskrivelse
Sommerhus beliggende roligt og ugeneret i det eftertragtede Vangså mellem Nr. Vorupør og Klitmøller, hvor kun ganske få huse udlejes.
På en utroligt smuk naturgrund med hedebevoksning og lyng, ligger dette meget flotte og smagfuldt indrettede feriehus, som opfylder alle krav til en moderne feriebolig.

Indretning
Sommerhuset udlejes til 8 personer. Dvs. der er god plads til en stor familie, flere generationer eller måske to familier sammen. Der er 3 soverum i huset. Et soverum har en dobbeltseng, det andet soverum har to enkeltsenge, og det sidste har to køjesenge. Dertil er der en hyggelig alkove i forbindelse med opholdsrummet, som dog mest er egnet til børn. Køkkenet ligger i åben forbindelse til opholdsrummet, og begge dele har adgang til den sydvendte og delvist overdækkede terrasse. Gode og komfortable møbler og flot og moderne indretning. Stort luksusbadeværelse med spa og sauna og husets vaskemaskine ot tørretumbler. Hertil praktisk gæste-WC med brusemulighed.

Udendørs
Sommerhuset har en meget stor terrrasse med gode havemøbler, liggestole og grill. OBS: pas på brandfare, hvis grillen benyttes, da huset virkeligt ligger på en naturgrund med lyng og hedebevoksning helt tæt på. På grunden er der også gynge og sandkasse til familiens yngste, og huset er i det hele taget meget velegnet for småbørnsfamilier.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger på en virkeligt flot naturgrund helt for sig selv i Vangså mellem Nr. Vorupør og Klitmøller. Lige ud til Vesterhavet og midt i Nationalpark Thy. Her har du både natur og dyreliv helt tæt på. Helt fra Hanstholm i nord og til Agger i syd har du en god cykelsti, som snor sig langs kysten og inde i landskabet, og som er perfekt til korte eller længere cykelture. I de nærliggende kystbyer Klitmøller og Vorupør har du et godt handelsliv og i sommerhalvåret mange gode spisesteder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Boligareal: 108 m2
Grundareal: 7400 m2
Opført: 2003 
Afstande:
Vandet: 1,5 km
Indkøb: 4,5 km
Restaurant: 4,5 km
Golfbane: 3,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.188,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.188,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.875,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.875,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:16 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:22 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
BørnevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen