- samlet udbud af sommerhuse i Klitmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Klitmøller  /  Klitmøller - Mombak 1
<<Tilbage

Hus nr.  30838944 - Klitmøller - Mombak 1

Beskrivelse
Meget centralt i den idylliske ferieby Klitmøller, ligger dette helt igennem dejlige luksushus.
Sommerhuset ligger i kort gåafstand fra stranden og havet og er omgivet af flere dejlige terrasse, hvorfra man kan nyde de smukke omgivelser. Huset er udstyret med al tænkelig komfort, bl.a. et flot badeværelse med spabad og sauna.

Indretning
Sommerhuset har dels et stort luksusbadeværelse med gulvvarme, spabad og sauna, hvor du kan hygge dig og forkæle dig med lækker wellness. Hertil et gæste-WC, som resten af sommerhusets beboere kan benytte, når faciliteterne bruges på det store badeværelse. Det velindrettede køkken ligger ved husets indgang og er åbent i forhold til det store opholdsrum, som er praktisk indrettet med spisekrog i den ene ende og sofagruppe, TV og brændeovn i den anden ende. Flisegulve overalt og masser af lys og udsyn gennem de store panoramavinduer mod syd. I stueetagen har du mulighed for at sove i husets 3 soverum, hvor alle 3 har hver en dobbeltseng. På den store hems, hvor der er god adgang fra en fornuftig trappe, har du flot udsigt ud over området og en dobbelt sovesofa, hvor du har sommerhusets to ekstra sovepladser.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund med gynge og sandkasse, og der er en fin terrasse med gode havemøbler, liggestole og grill. Når vejret tillader det, så er det nemt at lade dørene stå åbne fra opholdsrummet og nyde både huset og området udenfor på en gang.

Beliggenhed
Luksushuset ligger centralt i Klitmøller kun en kort spadserertur fra klitterne, stranden og det brusende Vesterhav. I Klitmøller besøger nogen af verdens bedste surfere hvert år det eftertragtede surfsport ud for Ørhage, som er det punkt i byen, som rager længst ud i Vesterhavet og danner det sydligste punkt i bugten mellem Klitmøller og Hanstholm. Klitmøller er begunstiget ved at ligge midt i Nationalpark Thy og med den meget populære golfklub, Nystrup Golfklub, lige i baglandet. En kort køretur og du når både til Hanstholm og Thisted og mange af Thys eftertragtede seværdigheder og attraktioner.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 108 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 2007 
Allergivenlig
Afstande:
Vandet: 490 m
Indkøb: 1,2 km
Restaurant: 680 m
Golfbane: 3,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.562,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.562,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.051,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.051,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:27 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:50 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen