- samlet udbud af sommerhuse i Stenbjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Stenbjerg  /  Stenbjerg - Sarasvej 11
<<Tilbage

Hus nr.  30838894 - Stenbjerg - Sarasvej 11

Beskrivelse
En perle for naturelskere! Dejligt sommerhus ved Stenbjerg i Thy
Dette unikke sommerhus er unik pga. sin beliggenhed! Sommerhuset har en meget eftertragtet beliggenhed på en dejlig naturgrund direkte i de fredede klitter ned mod det maleriske fiskerleje ved Stenbjerg!

Indretning
Sommerhuset er meget, meget velholdt og har alle år været passet og plejet kærligt af den samme familie, som byggede huset tilbage i 1978. Sommerhuset er løbende renoveret og fremstår idag med en flot og tidsvarende indretning og mange af de moderne faciliteter, som nutidens feriehusgæst sætter pris på. Det meget rummelige opholdsrum er opdelt praktisk, så der er god spiseplads og en sofagruppe i begge ender af rummet, så en kan læse en god bog i ro og mag, mens andre ser TV på det store, moderne fladskærms-TV. Dejlig og praktisk brændeovn sørger for god varme og hygge året rundt. Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med opholdsrummet og indeholder bl.a. opvaskemaskine og stort køleskab med separat fryseboks. 3 gode soverum med gode senge, hvor der er dobbeltseng i de to soverum og 2 køjesenge i det sidste. Godt og velfungerende badeværelse med god plads.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en virkeligt flot naturgrund lige op i en klit. Kravler du op på den, så har du udsigt ikke bare over Vesterhavet men også over det meste af området. Vi garanterer en udsigt her, som nok kan tage pusten fra de fleste! God, sydvendt terrasse med gode havemøbler, liggestole, parasol og grill. Der er både sandkasse og gynger på grunden til familiens yngste.

Beliggenhed
Stenbjerg var stedet, hvor den kendte Skagensmaler P. S. Krøyer for mere end 100 år siden med sin Marie holdt bryllupsrejse. Senere er mange andre kunstnere søgt hertil. Bl.a. havde Jens Søndergaard i mange år hus mellem Stenbjerg og Vorupør, og Freddy Eriksen boede også i mange år i Stenbjerg. Tidligere et fiskerleje med en gruppe af maleriske, hvide fiskerhuse og lige så maleriske, blå fiskerbåde ved stranden samt selve byen lidt inde i baglandet. Idag er fiskerne væk, men alt det andet findes stadigvæk. I dag er der kun få fastboende i Stenbjerg, og mange af de gamle fiskerhuse er lavet om til ferieboliger. Der er ikke mange sommerhuse i selve Stenbjerg, og ikke mange lejes ud, hvorfor de som findes er meget populære. Stenbjerg ligger omgivet af Nationalpark Thy og er således også et yndet sted for naturliebhavere. Skal du have mere liv, shopping og spisesteder, skal du til Nr. Vorupør 5 kilometer længere nord på kysten.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 78 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2005 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 3,1 km
Restaurant: 1000 m
Golfbane: 14,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.695,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.695,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.328,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.328,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
BørnevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen