- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Fiskervej 151
<<Tilbage

Hus nr.  30838769 - Vorupør - Fiskervej 151

Beskrivelse
Meget populært og familievenligt sommerhus beliggende centralt i Nr. Vorupør i Thy.
Dette sommerhus har i mange år været en særdeles populær feriebolig, hvor mange er vendt tilbage igen og igen - og det er det fortsat. Alt er meget velholdt og sommerhuset ajourføres løbende med de nyeste trends.

Indretning
Sommerhuset har 3 gode soverum med hver en dobbeltseng og god skabsplads. Nyere og meget moderne køkken med alt tænkeligt udstyr - bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Opholdsrummet er indrettet med behagelige tæpper på gulvene og komfortable møbler. Der er et godt lysindfald fra den sydvendte karnap. Kæmpe badeværelse med gulvvarme, sauna og lækkert spabad. Her er alle de muligheder for wellness, som du kan ønske dig.

Udendørs
Sommerhuset har en stor terrasse som følger hele sydsiden af huset og er helt aflukket, hvilket er praktisk for dig, som har mindre børn med på din ferie. Du har gode havemøbler og alt øvrigt terrasseudstyr til rådighed - grill, parasol og liggestole. På den velholdte plænegrund, hvor der er god mulighed for leg og boldspil, er der både gynge og sandkasse. Sommerhuset er både ude og inde særdeles familievenligt indrettet.

Beliggenhed
Det velholdte spahus har en populær beliggenhed centralt i Nr. Vorupør. Her har du fred og ro samtidigt med, at du er tæt på simpelthen alt i Vorupør. Du kan tage din badekåbe på og spadsere en tur til det nye havbad (2014) og tage en frisk morgendukkert og derefter hente nybagte rundstykker til morgenmad med familien. Vil du ud og se og opleve noget mere af selve området, så er Vorupør også et godt udgangspunkt. Besøg f.eks. Thyborøn med Kystcentret og Jyllandsakvariet. Eller du kan køre en tur til Limfjordsøen Mors med den fine købstad Nykøbing Mors, Molermuseet på Nordmors og Jesperhus Blomsterpark og Højriis Slot ved Sallingsund. På halvanden time når du Nordjyllands hovedstad Aalborg eller Fårup Sommerland ved Blokhus.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 88 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1970 
Renoveret: 1995 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 500 m
Restaurant: 920 m
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.188,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.188,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.875,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.875,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
CarportJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:11 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:27 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
BørnevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen