- samlet udbud af sommerhuse i Stenbjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Stenbjerg  /  Stenbjerg - Stenbjerg Kirke Vej 94
<<Tilbage

Hus nr.  30838679 - Stenbjerg - Stenbjerg Kirke Vej 94

Beskrivelse
Utroligt charmerende, renoveret fiskerhus med masser af sjæl og charme i Stenbjerg i Thy!
Dette er et helt unikt hus, som der kun findes få af! Sommerhuset er for den kvalitetsbevidste sommerhusgæst, som værdsætter unik beliggenhed og udsigt kombineret med en virkeligt hyggelig og helt speciel feriebolig.

Indretning
Huset har tilhørt den samme familie i en lang årrække. Det er flot renoveret, men så stedets charme er bevaret. Senest er der lavet nyt køkken i 2012. Bemærk, at der er en ret stejl trappe til 1. sal, hvor du finder først et soverum med dobbeltseng og med gennegang gennem dette et andet soverum med 2 enkeltsenge.

Udendørs
Husets umiddelbare placering ud til Stenbjerg Kirkevej gør, at det er mindre egnet til småbørnsfamilier. Vejen er en mindret trafikeret vej, så man er ikke ellers generet af trafik og støj. Bag huset er der en dejlig terrasse med god læ, og der er god plads i den store garage, som fungerer som redskabsrum. På klitten bag huset finder du en af de bedste udsigter i hele Thy. I godt vejr kan man se fyret i Hanstholm blinke mere end 30 kilometer væk.

Beliggenhed
Den lange Stenbjerg Kirkevej går helt fra kystvejen og gennem det gamle fiskerleje Stenbjerg forbi den hyggelige Stenbjerg Kro og byens fine kirke og kirkegård. Inden vejen går det sidste stykke ned til byens ophalingsplads, hvor der fortsat trækkes maleriske fritidsfiskerbåde op på stranden, og hvor Nationalpark Thy har en fin udstilling, finder du sommerhuset. Både fra sommerhusets stueetage og fra 1. salen er der en unik udsigt ud over et klitlandskab, som er en del af Nationalpark Thy. Dertil flot havudsigt ligeledes både fra stueetage og 1. sal. Stenbjerg ligger midt i Thy og midt i Nationalpark Thy. Stenbjerg er et godt udgangspunkt for dig som gerne cykler eller vandrer eller tager din bil på opdagelse rundt i landsdelen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 127 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1934 
Renoveret: 2012 
Afstande:
Vandet: 900 m
Indkøb: 3,5 km
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 14,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.891,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.891,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.891,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.891,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
Udendørs køkkenJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:16 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:35 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
CentralvarmeJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen