- samlet udbud af sommerhuse i Stenbjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Stenbjerg  /  Stenbjerg - Istrupvej 35
<<Tilbage

Hus nr.  30838614 - Stenbjerg - Istrupvej 35

Beskrivelse
Flot og absolut veludstyret sommerhus beliggende på en meget stor og smuk naturgrund midt i Nationalpark Thy

Indretning
Huset, som er i to etager, er praktisk inddelt, så der er god plads til en stor familie og samtidigt mulighed for, at man kan lukke af for 1. sal, hvis man ikke behøver så meget plads. I stueetagen er der i forbindelse med indgangen et rum med en dobbeltseng, som er afskærmet af et forhæng. Hertil i stueetagen et regulært soveværelse med to enkeltsenge, som nemt kan sættes sammen til en dobbeltseng. På 1. sal er der to soverum med hver en dobbeltseng, en dobbelt sovesofa i opholdsrummet og igen et rum med forhæng med en madras. Stort og luksuriøst badeværelse med original Jaccuzzi Whirlpool, hvor man opnår optimal massageeffekt og f.eks. kan bade med badeolie eller lignende og helt uden brug af klor og kemikalier. Desuden damp- og duftsauna, hvor man foruden almindelig sauna kan nyde den behagelige dampeffekt sammen med duften fra olie eller urter. Huset er velegnet for kørestolsbrugere, og hvis det ønskes, kan der opstilles ramper ved dør og terrassedør samt badebænk ved bruser. Det pragtfulde hus er topisoleret og er således et godt udgangsunkt for en ferie med ro og afslapning hele året rundt.

Udendørs
En dejlig terrasse med mange lækroge omgiver huset. Der er gode havemøbler med hynder, liggestole, parasol og en god Weber-grill. Rundt om huset er der bare natur, natur, natur og et rigt dyreliv med rådyr, harer, ræve og alt hvad der hører til. I forlængelse af grunden er der en indhegning til heste samt en carport med redskabsrum, som benyttes privat af ejer.

Beliggenhed
Huset er et rigtigt fund for den kræsne liebhaver, som sætter pris på kvalitet og komfort og samtidigt forstår at værdsætte en unik beliggenhed med uendelige muligheder for vandre- og cykelture i noget af Danmarks smukkeste natur. Kun 3 kilometer borte ligger det blandt de lokalkendte meget populære "Per Madsens Kær", som er en dejlig og børnevenlig badesø med sandbund. Sommerhuset er beliggende umiddelbart syd for det idylliske fiskerleje Stenbjerg, hvor der er blåt flag og dejlig badestrand. Cykelstien, som går tværs gennem nationalparken fra Hanstholm i nord til Agger i Syd, går umiddelbart forbi huset.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 149 m2
Grundareal: 4000 m2
Opført: 2003 
Afstande:
Vandet: 4 km
Indkøb: 6,7 km
Restaurant: 3,3 km
Golfbane: 15,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.359,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.359,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
Udendørs køkkenJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:14 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:13 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
SolenergiJa
Varmepumpe med kølJa
Gode fiskeforholdJa
LystfiskervenligJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
HundevenligJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen