- samlet udbud af sommerhuse i Grønne Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønne Strand  /  Kollerup - Aspevej 15
<<Tilbage

Hus nr.  30838584 - Kollerup - Aspevej 15

Beskrivelse
Skønt sommerhus med gode faciliteter i det naturskønne Kollerup
Et dejligt sommerhus i dejlige omgivelser til en dejlig ferie. Det oplagte valg når det gælder sin ferie!

Indretning
Dette sommerhus er moderne og velindrettet med flotte gulve og store vinduer, som trækker masser af lys ind i rummene. Alt inventar og møbler er i god kvalitet, og rummene er store med god plads til at komme rundt på. Her mangler ikke noget; komfortable møbler, parabol, trådløst internet, brændeovn og spabad giver alt sammen sommerhuset en god blanding af hygge og luksus, og samtidigt sørger jordvarmen og solenergien for, at det hører til i den miljøvenlige og forbrugsbesparende ende af skalaen. Det åbne køkken har dejligt meget bordplads, og man har et godt overblik til resten af det store opholdsrum med spisebord og sofagruppe foran tv'et, så man på den måde stadig har mulighed for at være sammen, selvom man har gang i forskellige aktiviteter på én gang. Derudover råder sommerhuset over tre gode værelser med to dobbeltsenge og to enkeltsenge og et stort og flot badeværelse med glasbrusekabine og spabad til to personer. Alt i alt byder dette sommerhus på nogle virkelig flotte, hyggelige og funktionelle rammer for enhver ferie til både familier og par.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor og flot naturgrund op til et lille skovbryn, så den gode udsigt er sikret! På græsplænen er der god plads til at lege og spille bold, og til de mindste er opstillet et legetårn med gynger og rutsjebane. På sydsiden af sommerhuset er en stor og flot terrasse med et par mindre overdækkede dele, så uanset om man er vild med solen eller foretrækker skyggen, er der muligheder nok for at nyde udendørslivet.

Beliggenhed
Ikke langt fra sommerhuset ligger Fjerritslev, en god og hyggelig handelsby, som også har svømmehal og golfbane. I Svinklovene og Fosdalen kan man få en fantastisk flot og unik naturoplevelse i bakkerne og dalene, som blev skabt under den sidste istid, og pakker man bilen med tæpper, madpakke og solcreme kan man sagtens bruge en hel dag ved en af strandene langs Vesterhavet. På Klim Strand Camping er der aktiviteter for hele familien: badeland og legeland til børnene og wellnessafdeling med mulighed for at booke massage og andre behandlinger for de voksne. Der er muligheder nok i området, det er bare med at vælge ud og planlægge!

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 95 m2
Grundareal: 1881 m2
Opført: 2011 
Afstande:
Vandet: 4,5 km
Indkøb: 1,8 km
Restaurant: 1,8 km
Golfbane: 2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.877,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.877,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.899,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.899,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
LegehusJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:16 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:22 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
SolenergiJa
JordvarmeJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen