- samlet udbud af sommerhuse i Slettestrand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Slettestrand  /  Slettestrand - N. C. Alstedsvej 12
<<Tilbage

Hus nr.  30837714 - Slettestrand - N. C. Alstedsvej 12

Beskrivelse
Midt i den spændende natur ved Slettestrand finder man dette hyggelige sommerhus, hvor traditionel indretning kombineres med moderne faciliteter.
Dette sommerhus har med sin traditionelle indretning en god portion sjæl og charme og er for nyligt renoveret med nyt badeværelse med spa.

Indretning
Med 8 sovepladser fordelt på 2 køjesenge og 2 dobbeltsenge er dette hus meget rummeligt og lægger op til ferie med familie eller venner. I den store stue er der naturligvis både TV, parabol og brændeovn og ved den specialdesignede spisekrog kan hele familien samles omkring måltiderne. Saunaen ligger i forbindelse med et af værelserne og i det nyrenoverede badeværelse er installeret et skønt spabad. Det er også her man finder vaskemaskine og tørretumbler. I indretningen er der lagt vægt på at skabe en hjemlig stemning og en stor del funktionalitet, så både store og små medlemmer af familien kan boltre sig med leg, spil og hygge.

Udendørs
Fra stuen er der udgang til den store terrasse, her er fine og velholdte havemøbler, så der er rig mulighed for at nyde sommerlivet i læ udendørs. Huset ligger på en skøn afgrænset naturgrund med græsplæne hele vejen rundt, der er plads til både solbadning og boldspil. Med kort afstand til både strand og restauranter er det nemt og overkommeligt at udforske Slettestrand områdets mange muligheder.

Beliggenhed
Slettestrand området er en del af Fosdalen, et landskab skabt i istiden. Her er alle muligheder for spændende naturoplevelser, hvad enten man er bidt af en mountainbike eller foretrækker stille gåture. Slettestrand har, som et af de eneste steder i Danmark, et bådebyggerværft med tilhørende museum, hvor man kan studere bådebyggernes arbejdsmetoder og historien omkring områdets mange fiskere. Hjortdal Dyrefarm et par kilometer fra huset vil være et besøg værd for familiens yngste og bunkerne fra 2.verdenskrig ved Sanden Bjerggaard vil appellere til de historie interesserede.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 1400 m2
Opført: 1976 
Renoveret: 1999 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 2,2 km
Restaurant: 700 m
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.188,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.188,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.875,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.875,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:32 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen