- samlet udbud af sommerhuse i Thorup Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Thorup Strand  /  Thorup Strand - Skovstien 6
<<Tilbage

Hus nr.  30836284 - Thorup Strand - Skovstien 6

Beskrivelse
Lille og hyggeligt sommerhus, fyldt med charme og sjæl ved Thorup Strand.
Dette hus forelsker man sig i fra første øjekast. Et lille charmerende træhus med små hyggelige rum og en centralt placeret brændeovn, som spreder varme til alle hjørner.

Indretning
På trods af sine få kvadratmeter har sommerhuset en ret rummelig indretning. Brændeovnen finder man i stuen sammen med hyggelige og velholdte kurvemøbler, og i hjørnet er et spisearrangement med bænk og stole placeret. Køkkenet, som har udgang til en overdækket terrasse, er også utrolig godt udnyttet med både opvaskemaskine, køleskab og komfur, så her mangler ikke noget i moderne udstyr. Badeværelset er lille med bruser og håndvask. Huset har tre værelser, hvoraf de to har dobbeltsenge og det sidste er indrettet med to enkeltmandssenge.

Udendørs
Huset ligger på en charmerende naturgrund med en kombination af beplantning og klitlandskab, her er dejligt afskærmet og hyggeligt. Huset har flere terrasser, som ligger i nærheden af køkkenet, så det er nemt at dække op til mad udenfor. Den ene er overdækket og fungerer næsten som en udestue, hvorfor den også kan bruges i for- og eftersæsonen; den anden har et fint havesæt og er dejligt afskærmet af læhegn.

Beliggenhed
Ved Thorup Strand er der stor mulighed for at komme ud i naturen på mange forskellige måder. På havneområdet trækker fiskerne stadig selv deres kuttere op af vandet. Dette er et ret imponerende syn og hvis man er heldig, kan man handle et par friskfangede fisk med hjem til aftensmaden. I nærheden er der også mulighed for lystfiskeri, og ikke langt fra Thorup ligger både en naturlegeplads og Hjortdal Dyrefarm, som helt sikkert vil vække begejstring hos familiens yngste. Derudover er der i området en del kunsthåndværkere som udstiller deres arbejde, og kun et par kilometer væk ligger Fjerritslev med butikker og restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 54 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 1970 
Renoveret: 2013 
Afstande:
Vandet: 600 m
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 3,5 km
Golfbane: 8,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.695,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.695,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.328,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.328,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:8 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen