- samlet udbud af sommerhuse i Thorup Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Thorup Strand  /  Thorup Strand - Revlingestien 79
<<Tilbage

Hus nr.  30835754 - Thorup Strand - Revlingestien 79

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus i rolige og natursmukke omgivelser i det sydlige Jammerbugten
Et helt ideelt sommerhus til den lille familie eller parret, som ønsker en ferie i fred og ro.

Indretning
Et flot og hyggeligt indrettet sommerhus fra starten af dette årtusinde. Her er god plads til både en familie med børn eller et enkelt eller to par, som gerne vil opleve denne del af Nordjylland sammen. Overalt er højt til loftet og lyse trævægge, og i opholdsrummet giver det store vinduesparti et skønt lysindfald. Sommerhuset råder over 100m2, som er fordelt på ét stort og sammenhængende køkken- og opholdsrum, tre værelser og et badeværelse. I opholdsrummet ligger spiseafdelingen i et hjørne for sig selv, og midt i rummet finder man den store brændeovn, som kan være god at tænde op i på kølige morgener og aftener. De tre værelser har i alt seks sengepladser, og på den tilhørende hems kan der reddes op til yderligere to personer, så man i alt kan overnatte otte personer i huset. Badeværelset er delt i to sammenhængende rum og tilfører huset et lille strejf af luksus, idet det både har bruser, spabad og sauna installeret, mens resten af huset også har alle de moderne faciliteter, der kræves af et moderne og velfungerende sommerhus: opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe med køl og trådløst internet, som man kan benytte på sin medbragte pc eller familiens tablets. Alt i alt et velfungerende sommerhus med en dejlig og afslappet atmosfære.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med marehalm og fyrretræer. Der er lagt en flisegang rundt om hele huset, og fra køkkenet kan man gå ud på et større terrasseareal, som er delvist overdækket. Her kan de voksne nyde sommerlivet, tænde op i grillen og samtidigt holde øje med børnenes leg i gyngestativet. Bilen kan under hele opholdet stå trygt og godt beskyttet i carporten. Som noget helt specielt har ejeren af huset opsat et shelter bag sommerhuset. Shelteret er udstyret med et ovenlysvindue, så man rigtig kan få oplevelsen af, at ligge i det fri og kigge på stjernerne. Super hyggeligt for hele familien.

Beliggenhed
Vesterhavet er og bliver et af Danmarks største trækplastre, og det er da også fascinerende på alle tider af året. Om man er vild med at bade eller foretrækker en lang gåtur i vandkanten, så befinder det store hav sig kun 1,3 km fra huset, så alle kan få deres ønsker om aktiviteter ved vandet opfyldt. Denne del af Jammerbugten har mange gode og smukke naturoplevelser at byde på, tag f.eks. turen til Bulbjerg, hvor man får en fantastisk udsigt over Jammerbugten og chancen for at betragte fuglelivet fra toppen af den høje stenklippe. Thorup er et gammelt fiskerleje og et af de sidste i Danmark, som stadig fungerer og giver liv og arbejdspladser til området. Ved landingspladsen kan man stadig opleve fiskekutterne blive trukket op på land, og kan man snakke godt for sin sag, kan man sikkert være heldig at få en friskfanget rødspætte med hjem til grillen. Den nærmeste større by er Fjerritslev, som har flere supermarkeder, et godt handelsliv, svømmehal og golfklub; noget for både store og små.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 2001 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 1,9 km
Restaurant: 2 km
Golfbane: 7,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.899,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.899,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.377,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.377,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:12 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen