- samlet udbud af sommerhuse i Grønne Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønne Strand  /  Kollerup - Bøgevej 4
<<Tilbage

Hus nr.  30835439 - Kollerup - Bøgevej 4

Beskrivelse
Hyggeligt og charmerende sommerhus tæt på gode naturoplevelser i den sydlige del af Jammerbugten
Et nydeligt sommerhus med god plads til både en familie eller to par, som gerne vil holde ferie sammen. Et sommerhus til en meget fair pris.

Indretning
Sommerhuset er velholdt og godt indrettet med store rum, pæne møbler og mange personlige detaljer, som giver en varm og imødekommende stemning. Det åbne og veludstyrede køkken ligger i den nordlige ende sammen med badeværelset, hvor man kan benytte vaskemaskinen og tørretumbleren; en stor fordel hvis der er mindre børn med på ferien. Sommerhuset råder over tre soveværelser med dobbeltsenge, det ene ligger midt i huset og de to sidste i forlængelse af opholdsrummet i den sydlige ende. Opholdsrummet her flere skønne hyggekroge med sofaer og behagelige lænestole, og tænder man op i brændeovnen, får man ikke bedre rammer for en afslappende og vellykket ferie. Overalt i sommerhuset er et godt lys fra de mange loftsvinduer og det store glasparti ved den ene terrasse. Her er særdeles velegnet for par, som ønsker fred og ro eller en familie, som sætter pris på at lave de fleste ting sammen!

Udendørs
På de udendørs arealer er god plads til at hygge og nyde sommerens gode vejr. Sommerhuset er placeret på en charmerende havegrund med græsplæne og har to store terrasser. Den ene er åben og helt perfekt til solbadning, mens den anden er overdækket og ideel til grillmåltider og lange lune aftener.

Beliggenhed
Kollerup ligger omkring 4 kilometer fra Vesterhavet, og vi anbefaler at man pakker bilen med tæpper, madpakker og solcreme og bruger en dag eller to på at bade, bygge sandslotte og lege i klitterne. Den nærmeste by, Fjerritslev, ligger ikke langt væk og byder på gode supermarkeder, butikker, svømmehal og golfklub. Løgstør er kendt for sine gode muslinger, og tager man den fem minutter korte tur med Feggesundfærgen til Mors kan man besøge den imponerende Jesperhus Blomsterpark, det flotte Dueholm Kloster eller bestige den høje molerskrænt ved Hanklit og gå en tur rundt i Molermuseet. Der er masser af muligheder i det skønne Nordjylland.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Boligareal: 113 m2
Grundareal: 925 m2
Opført: 1985 
Renoveret: 2010 
Afstande:
Vandet: 3,9 km
Indkøb: 2 km
Restaurant: 2 km
Golfbane: 1,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.777,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.777,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.586,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.586,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
CarportJa
TerrasseJa
PetanqueJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen