- samlet udbud af sommerhuse i Røsnæs
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Røsnæs  /  Røsnæs - Søstergangen 4
<<Tilbage

Hus nr.  30833748 - Røsnæs - Søstergangen 4

Beskrivelse
Nyt sommerhus på Røsnæs med havudsigt
Flot sommerhus opført i gode materialer med vægt på komfort og kvalitet med en fantastisk udsigt over Sejerøbugten

Indretning
Feriehuset er indrettet med kombineret køkken og opholdsstue. Lyst og moderne indrettet køkken med keramisk komfur, køleskab, fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Opholdsstue med stort lysindfald fra de store vinduespartier og flot havudsigt. God spiseplads, hvor udsigten rigtig kan nydes. Sofaafdeling med hjørnesofa i læder, brændeovn og fladskærms-tv med Canal Digital abonnement og parabol. Lækkert stort lyst badeværelse med sorte klinker, bruseniche, spa og gulvvarme. Entré med vaskemaskine. Ekstra rum med toilet og håndvask. Fire soveværelser. Stort soveværelse med dobbeltseng, havudsigt og god skabsplads. Et med dobbeltseng og to med køjesenge. Desuden hems med 2 sovepladser på madrasser. Huset opvarmes med varmepumpe, brændeovn og elvarme.

Der er gratis trådløst internet i sommerhuset. Obligatorisk slutrengøring.

Udendørs
Huset har en 2400m2 stor grund med to terrasser. Flot træterrasse foran huset, og stor fliseterrrasse rundt om resten af huset. Fra begge terrasser er der mulighed for at nyde havudsigten. Ved huset er der havemøbler, liggestole. parasol og grill.

Beliggenhed
Sommerhuset er højt beliggende på grunden, så der er en fantastisk udsigt over Sejerø-bugten. Der er kun 500 meter til strandområdet, som er et højtliggende naturskønt område med klinter ned mod vandet. Der er sandstrand via badebro, gode fiskemuligheder og kajakroning. 1 km fra huset ligger en 18 hullers udfordrende og smuk golfbane. Tæt på finder man Danmarks største vingård, hvor man kan få en guidet rundtur kombineret med vinsmagning. På yderspidsen af Røsnæs er der et fredet område med en enestående natur, hvor der er et utal af vandrestier og cykelstier. Du kan handle i havnebyen Kalundborg som ligger 8 km væk, hvor der er masser af butikker, indkøbssteder og mange seværdigheder at opleve, såsom den gamle bydel med den verdensberømte 800 år gamle 5-tårnede kirke.

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 124 m2
Grundareal: 2400 m2
Opført: 2011 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 2,8 km
Golfbane: 1000 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.275,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.275,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.275,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.275,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen