- samlet udbud af sommerhuse i Sletterhage Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Nord  /  Djursland  /  Syddjursland  /  Sletterhage Strand  /  Knebel - Apollovej 36
<<Tilbage

Hus nr.  30656730 - Knebel - Apollovej 36

Beskrivelse
Virkelig flot sommerhus i energiklasse A beliggende på Helgenæs med en fantastisk panoramaudsigt over Aarhus Bugten. Alt i huset fremstår lyst, nyt og moderne. Huset er fra 2010, og fra stuen samt et af soveværelserne er der en fabelagtig flot udsigt. Huset er i ét plan med gulvvarme i hele huset og består af et praktisk indgangsparti med mulighed for opbevaring af sko og overtøj samt vaskemaskine. Dejlig, rummelig opholdsstue med stort vinduesparti med TV (parabol med et stort udvalg af danske og internationale programmer), en flot spiseafdeling med direkte udgang til terrassen samt i åben forbindelse med moderne køkken med opvaskemaskine, komfur/ovn, emhætte samt køleskab med separat fryser. I huset findes ligeledes 3 soveværelser med god skabsplads: 1 med 2 enkeltsenge, 2 med 1 dobbeltseng. Desuden er der 2 lækre badeværelser med bruseniche. Husets store terrasse med havemøbler og grill indbyder til hygge og afslapning på lune sommeraftener. Til de små gæster findes en gynge og sandkasse direkte ved terrassen samt en barnestol. Dette vidunderlige hus er beliggende på en bakke, og nærmeste indkøbsmuligheder findes i Knebel by. Det er desuden muligt at kombinere ferien med et besøg i Aarhus, som ligger kun godt en halv times kørsel fra huset. Få minutters gang fra huset findes naturoplevelser, som naturligvis ikke er en mangelvare i Nationalpark Mols Bjerge. Af yderligere attraktioner der ligger indenfor kort køreafstand, skal nævnes Djurs Sommerland, Kalø Slotsruin, Skandinavisk Dyrepark, Randers Regnskov og Kattegatcentret ligesom der ligger flere spændende golfbaner i området.
Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 117 m2
Grundareal: 1386 m2
Opført: 2010 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.415,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.415,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.430,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.430,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
Komfur/ovnJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:1 l.
OpvaskemaskineJa
Soverum
Soverum:
Enkeltsenge:
Dobbeltsenge:
Barnestol:
Bad/toilet
Badeværelser:
BruserJa
Gulvvarme på badeværelseJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
KlinkegulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
EnergivenligtJa
Alternativ energiJa
Beliggende på naturgrundJa
LystfiskervenligJa
Gode fiskeforholdJa
PanoramaudsigtJa
Ree Park:30 km
Skandinavisk Dyrepark:36 km
Kattegatcentret:50 km
Legoland:156 km
Tivoli Friheden (Aarhus):65 km
Randers Regnskov:64 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 3 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen