- samlet udbud af sommerhuse i Knebel
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Nord  /  Djursland  /  Syddjursland  /  Knebel  /  Knebel - Holmbjergvej 68
<<Tilbage

Hus nr.  30632793 - Knebel - Holmbjergvej 68

Beskrivelse
Virkelig flot sommerhus beliggende i Knebel Bro på Mols med en fantastisk panoramaudsigt over Knebel Vig og fra terrassedøren er der kun få meter til stranden. Der er i den grad kælet for alle detaljer - og alt i huset fremstår lyst, nyt og moderne. Huset er fra år 1900, men har for nylig været igennem en omfattende renovering, og fra flere rum i huset er der en fabelagtig flot udsigt. Huset er i to plan og består i underetagen af et praktisk indgangsparti med mulighed for opbevaring af sko og overtøj. Dejlig, rummelig opholdsstue med TV (TDC-Trio med et stort udvalg af danske og internationale programmer), gasbrændeovn samt flot spiseafdeling med direkte udgang til terrassen samt i åben forbindelse med skønt køkken med opvaskemaskine, gaskomfur/ovn samt køleskab med separat fryser. I underetagen findes ligeledes 3 soveværelser: 1 med 1 enkeltseng, 1 med 1 dobbeltseng og 1 med dobbelt sovesofa. Sidstnævnte beliggende i det integrerede anneks, der har egen udgang til haven, eget badeværelse og stort panoramavindue mod vandet. Det andet soveværelse med dobbeltseng i underetagen har adgang til badeværelse med dobbelt brusekabine. Endvidere aktivitetsrum med bordtennis og Wii. Husets første sal byder på 2 skønne soveværelser: 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Desuden lækkert badeværelse med bruseniche. Fra det store soveværelse på første sal er der desuden ovenlysvinduer lige over sengen, som bringer både sol, måne og stjerner ind i rummet samt direkte udgang til den store altan, hvor udsigten over Knebel Vig kan nydes sammen med morgenkaffen. I huset er der desuden gratis trådløst internet. Den omkringliggende have indbyder til afslapning og leg, og der er desuden anlagt et lille stykke strand for enden af haven, hvor børnene i fred og ro kan bygge sandslotte, mens de voksne slapper af i liggestolene. Husets store terrasse med havemøbler og grill indbyder til hygge og afslapning på lune sommeraftener. Dette vidunderlige hus er beliggende tæt på Ebeltoft by, og nærmeste indkøbsmuligheder findes i den nærliggende Knebel by. Det er desuden muligt at kombinere ferien med et besøg i Aarhus, som ligger kun godt en halv times kørsel fra huset. Få minutters gang fra huset findes endvidere en hyggelig bådehavn og naturoplevelser er naturligvis ikke en mangelvare i Nationalpark Mols Bjerge. Af yderligere attraktioner der ligger indenfor kort køreafstand, skal nævnes Djurs Sommerland, Kalø Slotsruin, Skandinavisk Dyrepark, Randers Regnskov og Kattegatcentret - ligesom der ligger flere spændende golfbaner i området.
Generel information:
Personer: 9 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 177 m2
Grundareal: 433 m2
Opført: 1900 
Renoveret: 2012 
Afstande:
Vandet: 10 m
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 1,5 km
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 5.295,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.295,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.345,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.345,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
Komfur/ovnJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:1 l.
OpvaskemaskineJa
Soverum
Soverum:
Enkeltsenge:
Dobbeltsenge:
Sovesofa:
Bad/toilet
Badeværelser:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Dansk TV (inkl. TV2)Ja
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
PC / SpillekonsolJa
KlinkegulvJa
TrægulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
Udendørs bruserJa
SandkasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Beliggende på naturgrundJa
HavudsigtJa
PanoramaudsigtJa
Udsigt til vandJa
Kattegatcentret:45 km
Legoland:141 km
Tivoli Friheden (Aarhus):49 km
Randers Regnskov:48 km
Ree Park:26 km
Skandinavisk Dyrepark:31 km
Golfbane:15 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 3 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen