- samlet udbud af sommerhuse i Lild Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Lild Strand  /  Lild Strand
<<Tilbage

Hus nr.  30595652 - Lild Strand

Beskrivelse
En unik perle ved det lille hyggelige og autentiske fiskerleje Lild Strand ved Jammerbugten. Dette dejlige feriehus ligger kun godt 300 m fra en stranden. På husets to terrasser kan man sidde i læ og nyde solen og lytte til Vesterhavets brusen. Det allergivenlige hus er designet så ikke mindst tosomheden kan nydes og plejes. Her kan man vælge sin soveplads alt efter om man har lyst til at falde i søvn med direkte udsigt til stjernehimlen med vækning af morgensolen eller man kan sove i alkoverummet. Mod øst breder der sig et fantastisk og uendeligt klitlandskab direkte i forlængelse af terrassen, hvorfra der er fri udsigt helt til Bulbjerg – den 47 m høje kalkklint - Danmarks eneste fuglefjeld. Huset ligger ugenert, som det sidste hus i området og ad trampestier lige uden for døren kan man gå direkte gennem klitten ned til Vesterhavet. Fra Lild strand fiskes der stadig og man kan dagligt opleve fiskerbådene blive søsat og halet på land. Det er dog også muligt selv at fiske direkte fra stranden på grund af dybden tæt ved land. Man kan altid købe friskfangede fisk og krabber direkte fra kutterne. Ved Lild Strand kan man også købe ferske og nyrøgede fisk samt andre lækkerier i butikken Lild Røgeri. Lild Strand ligger ved Jammerbugten i Han Herred i et særdeles naturskønt område. Han Herred er landet mellem hav og fjord, hvor lyset har særlig magt og som derfor tiltrækker mange kunstnere. Egnen er karakteriseret ved åbne vidder, meget plads, frisk luft og uspoleret natur. Havet, vinden og lyset giver en fornemmelse af, at der her er højt til loftet - året rundt. På en solrig sommerdag er det oplagt at tage en svømmetur i Vesterhavets salte bølger, men også i for- og eftersæsonen, eller for den sags skyld på en blæsende gråvejrsdag, er Vesterhavet et besøg værd. At komme ud til havet og blive blæst godt og grundigt igennem er en uovertruffen fornemmelse. Som en kontrast til den barske natur ved Vesterhavet findes skovene, søerne og den milde Limfjord ikke langt fra feriehuset, så for den naturinteresserede er her masser af natur at udforske. Svampejægere kan finde gode spisesvampe i klitplantagen såsom kantareller. Der er mange gode udflugtsmuligheder i området, bl.a. Bulbjerg, hvorfra man fra toppen kan nyde den fantastiske udsigt over landskabet og Vesterhavet, mens man for foden af klinten kan være heldig at finde fossiler, f.eks. forstenede søpindsvin. I de nærtliggende byer Fjerritslev og Brovst er der gode handelsmuligheder, og i feriehusets omegn findes desuden mange små kunstnermiljøer med gallerier, keramikværksteder og glaspusterier, som gerne åbner dørene for publikum. Der findes også gode golfbaner i rimelig køreafstand.
Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Feriehus: 70 m2
Opført: 1988 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Indkøb: 8 km
Restaurant: 8 km
Bademulighed: 600 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen og at der kan være huse som tidligst kan bestilles 4 uger før ankomst.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
Længderabat
Konceptet længderabat gør det muligt for dig og din familie at spare penge, hvis I booker sommerhus i 2-3 uger.

Hvis du booker sommerhuset i 2 sammenhængende uger sparer du 8% af lejeprisen.

Hvis du booker sommerhuset i 3 sammenhængende uger sparer du 10% af lejeprisen.

Bemærk at der i højsæsonen kan være begrænsninger i udbuddet af sommerhuse med rabat.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.095,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.095,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.095,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.095,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Køkken: varmt og koldt vandJa
Opholdsstue/køkkenJa
Opholdsstue/køkken: Sofa, madras eller lignende (2 Sovepladser)
KomfurJa
El-komfur:
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:30 l.
OpvaskemaskineJa
Soverum
Soverum:
Soverum 1: Dobbeltseng(e) (2 Sovepladser)
Bad/toilet
Badeværelser:
Badeværelse 1: WC. Varmt og koldt vand, Bruser
Indendørs faciliteter
BrændeovnJa
1 TVJa
TV:
ParabolJa
DK-DR1/TV2Ja
Parabol, tyske kanalerJa
Stereoanlæg og CDJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StøvsugerJa
InternetJa
Internet (trådløst)Ja
Internet koncept - gebyr kan forekommeJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
KvalitetshavemøblerJa
Terrasse el. lignendeJa
Åben terrasse:64 m2
Diverse information
Udbyders stjernevurdering 1-5:
Forbrugsomkostninger excl.Ja
ElvarmeJa
HelårsisoleretJa
Naturgrund:1000 m2
Udsigt til klitterJa
Byggemateriale: TræJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-19.00, men det præcise tidspunkt vil fremgå af lejebeviset som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis I ankommer efter nøgleudleveringsstedet er lukket er det ikke et problem, da nøglen så forefindes i et nøgleskab eller lignende. Det præcise sted vil fremgå af lejebeviset.

Afrejse skal ske senest kl. 10.00

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor, en nærliggende tankstation eller købmand, som udlejningsbureauet har lavet en aftale med.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Den første rate udgør 25% af lejeprisen og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 8 dage efter gennemført booking. Når du har booket og gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate.

Den anden rate er det resterende beløb skal være udlejningsbureauet i hænde senest 42 dage før ankomst.

Hvis bookingen foretages mindre end 42 dage inden ankomst kræver udlejningsbureauet online betaling og det fulde beløb skal betales straks.

Forbrug 2017 / 2018
El: DKK 2,55 KwH
Vand: Er oftest DKK 60,00 m3, men prisen kan variere og kan ses under "Diverse information" under Faciliteter på sommerhuset.
Olie: Opvarmning med olie findes ikke i særlig mange huse og prisen kan variere fra hus til hus.

Efter endt ophold modregnes beløbet med det faktiske forbrug.

Depositum
Generelt opkræver udlejningsbureauet ikke noget depositum, men i særlige tilfælde opkræves et depositum til dækning af større skader.

Slutrengøring:
På huse hvor man må udføre rengøringen selv, er her en tjekliste, man kan forholde sig til - listen kan printes ud og medbringes:
  
  <<Tilbagetil toppen