- samlet udbud af sommerhuse i Hou
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Hou  /  Hou - Dyrevangen 25
<<Tilbage

Hus nr.  30417601 - Hou - Dyrevangen 25

Beskrivelse
Fantastisk lækkert luksussommerhus tæt på by, havn og strand
Kun en frisk gåtur fra Hou, som byder på havnestemning, indkøbsmuligheder, restauranter og gode, børnevenlige badestrande, ligger dette virkelig flotte sommerhus.

Indretning
Man mærker hurtigt, at der er tænkt over detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne. For bare at nævne et eksempel, så er opvaskemaskinen helt atypisk i en højde, så man ikke skal bukke sig, når man fylder og tømmer. Og de skabe, som den tømmes til, sidder alle indenfor rækkevidde omkring maskinen. Så er stilen lagt!
Huset er smagfuldt, moderne og lyst indrettet og det store køkken-alrum fungerer som et naturligt centrum, når familien skal hygge og feriere. De store soveværelser har alle gode senge, og på det store badeværelse kan I nyde en skøn spa og den skønne sauna.

Udenfor
Huset ligger på en pæn havegrund med legeredskaber og masser af plads til leg, spil og bare afslapning. De store terrasser indbyder til grill-hygge og til at nyde solen og hinanden. Dyrevangen er et pænt og afslappet sommerhusområde, hvor man kan nyde livet og virkelig bare være sammen og lade batterierne op.

Området
En frisk spadseretur fra huset ligger den nydelige havneby Hou, som byder på rig mulighed for at besøge restauranter, købe ind og bare nyde stemningen i den lille lystbådehavn. Der er flere gode og enormt børnevenlige strande inden for kort afstand. En køretur på 10 minutter bringer jer til Hals, som også har en smuk lystbådehavn med masser af caféer, restauranter og dejlig stemning. I Hals er der endnu flere indkøbs- og shoppingmuligheder. Eller hvad med en tur til Aalborg, hvor man kan opleve rigtig storbystemning, og hvor mulighederne for at sprænge feriebudgettet er endeløse. Af oplagte udflugtsmuligheder bør nævnes Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland og Lille Vildmose.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 124 m2
Grundareal: 1330 m2
Opført: 2011 
Afstande:
Vandet: 1,4 km
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1000 m
Golfbane: 6,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.475,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.475,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.261,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.261,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:26 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen