- samlet udbud af sommerhuse i Vang
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Nordbornholm  /  Vang  /  Vang - Paradisvej 17
<<Tilbage

Hus nr.  30383203 - Vang - Paradisvej 17

Beskrivelse
Højt hævet over det gamle fiskerleje Vang ligger denne perle af et femstjernet luksussommerhus på en naturgrund, der giver det flotteste og mest idylliske udkig over den lille by, solnedgangene og selvfølgelig en fantastisk uspoleret havudsigt. Huset er bygget som et bjælkehus med rigtig mange detaljer - indretningen er i flere niveauer, hvor havudsigten spiller en væsentlig rolle i hver stue eller værelse. To af soveværelserne har noget så specielt som en udgang til en svalegang, hvorfra morgenkaffen kan nydes med en unik udsigt over havet og den Nordbornholmske klippekyst med Hammershus tronende på sit granitmassiv. Kystvendt finder man en ualmindelig stor træterrasse med kvalitetshavemøbler - selvfølgelig med udgang fra det store alrum, der indeholder både en spiseafdeling og den store kogeø, der på moderne vis vidner om, at dette hus er noget ganske særligt - der er ikke sparet på detaljerne eller gået på kompromis med udstyret. Opvaskemaskine og amerikansk køleskab med rummelig fryser er en selvfølgelighed - og foruden almindelig kaffemaskine findes der også en Nespresso kaffemaskine (kapsler skal medbringes). Opholdsstuen er velmøbleret med smag og indrettet, så de store panoramavinduer vender ud mod Østersøen - så vind og vejr kan følges fra første parket, mens den velplacerede brændeovn giver varme af den hyggelige slags. Ikke mindre end 4 store soveværelser og en enkelt dobbeltseng på en helt specielt indplaceret hems midt i huset. To badeværelser med flotte klinkegulve og bjælkehusets rustikke vægge er endnu en oplevelse i denne perle af et hus - selvfølgelig er der tænkt på wellness med spa. Bluray-afspiller, DVD-afspiller, stort 55" fladskærms-TV, CD-afspiller, gratis, trådløs internetforbindelse samt Ipod-dockingstation. Der er foruden ViaSat også en Astra-parabolmodtager, så man reelt kan modtage over 100 tyske programmer og selvfølgelig rigtig mange danske foruden både svenske, norske og engelske kanaler. I et mindre aktivitetsrum finder man endda bordfodbold og airhockey til adspredelse for både voksne og børn. I det hele taget beskrives huset bedst med følgende ord: Komfortabelt - unik beliggenhed og indretning - absolut ugeneret uden indblik fra naboer og forbipasserende - god plads til alle. Men væsentligst af alt er, at vægge og lofter er holdt i meget lyse toner med flotte trægulve - farvevalg i møblering er afstemt, så alt fremtræder lyst, varmt og imødekommende. Området Vang har i løbet af de sidste par år fået tilført en sandstrand i en pier ud for kysten, der ellers præges af virkelig stejle klippesider ind til det store Vang Granitbrud, der i årene, der kommer, vil blive indrettet med et væld af aktivitetsmuligheder for moderne mennesker, der gerne og villigt udfordrer naturen også i det kuperede landskab på Nordbornholm.
Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning tilladt: Nej
Rygning ej tilladt
Sommerhus
Boligareal: 216 m2
Grundareal: 1100 m2
Opført: 2006 
Udlejning til ungdomsgrupper frabedes
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 5 km
Hav: 200 m
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend hele året.

Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge i 2-6 nætter, så det passer til dine ønsker og behov.

Vær opmærksom på, at der i højsæson kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie og at der kan være huse som tidligst kan bestilles til en miniferie 4 uger før ankomst.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest normale ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 9.156,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.156,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 17.860,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  17.860,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Antal keramiske kogeplader:
MikroovnJa
VarmluftovnJa
Amerikansk køleskabJa
Fryser størrelse:200 l.
OpvaskemaskineJa
Soverum
Soverum:
Sovepladser i enkeltseng:
Sovepladser i dobbeltsenge:
Bad/toilet
Badeværelser:
Antal toiletter:
BrusenicheJa
Gulvvarme på badeværelseJa
Wellness
SpabadJa
Indendørs gennemløbsspa (antal personer):
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
> 3 danske kanalerJa
> 3 tyske kanalerJa
0-3 engelske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
StereoanlægJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
AirhockeyJa
BordfodboldJa
InternetJa
Internet trådløstJa
Download:300 Mbps
Upload:300 Mbps
Udendørs faciliteter
P-plads ved husetJa
TerrasseJa
RedskabsrumJa
Diverse information
Udbyders stjernevurdering 1-5:
VarmepumpeJa
Havudsigt fra ferieboligenJa
NaturgrundJa
Havudsigt fra grundenJa
Udsigt til vandJa
GolfbaneJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
  
  <<Tilbagetil toppen