- samlet udbud af sommerhuse i Pøt Strandby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Syd  /  Juelsminde  /  Pøt Strandby  /  Pøt Strandby - Pøt Strandby 400
<<Tilbage

Hus nr.  30295933 - Pøt Strandby - Pøt Strandby 400

Beskrivelse
Dejligt feriehus med havudsigt i Pøt Strandby, beliggende i tredje række

Indretning
I hyggeligt sommerhusområde ligger dette lyse og rummelige sommerhus. Sommerhuset indeholder en stor stue med brændeovn, TV radio, cd-afspiller og DVD, som er i åben forbindelse med et flot køkken med røde skabslåger og opvaskemaskine. Husets seks sovepladser er fordelt på tre værelser med henholdsvis to dobbeltsenge og to enkeltsenge. Herudover er der et gæstetoilet og husets største badeværelse, der er med brus, spabad, sauna, vaskemaskine, tørretumbler og gulvvarme. Fra stuen er der afgang til hemsen, som både kan bruges som soveplads og hyggekrog. Husets "hjerte" er helt sikkert den store stue, som fungerer som husets samlepunkt, hvor der er plads til hygge og samvær for hele familien.

Udendørs
Husets udendørs arealer er mindst lige så skønne som de indendørs. Hele vejen rundt om huset er der en stor, åben træterrasse. Til terrassen er der både havemøbler og liggestole, som man kan placere lige der hvor solen skinner. Hvis man trænger til lidt skygge, er der desuden en parasol som ofte kan være tiltrængt. Til huset er der også en grill som stille og roligt kan blive varm, mens I tager et slag bold med børnene den store have, eller nyder et glas vin i aftensolen. Til de yngste gæster er der sandkasse og en gynge. Fra terrassen kan man desuden nyde den skønne havudsigt. Stor boldplads tæt på sommerhuset.

Beliggenhed
Huset ligger i Pøt Strandby som ligger mellem Horsens og Juelsminde. Huset ligger blot 150 m. fra vandet og blot 10 minutters gang fra god og børnevenlig sandstrand, hvor der findes en badebro. I nærområdet er der mange gode stier, så man kan komme sikkert omkring. Horsens ligger ca. 20 m. kørsel fra sommerhuset, hvor man kan nyde den hyggelige gågade med diverse butikker og caféer. Horsens byder også på diverse attraktioner såsom "fængslet", som er det gamle statsfængsel, der er lavet om til et museum, hvilket helt klart er et besøg værd. Ca. 12 km. fra Pøt Strandby ligger Juelsminde, hvor man kan opleve den maritime stemning ved at besøge den moderne lystbådehavn, hvor der er aktiviteter for både store og små.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 103 m2
Grundareal: 787 m2
Opført: 2000 
Afstande:
Vandet: 150 m
Indkøb: 4,3 km
Restaurant: 10 km
Lufthavn: 70 km
Kyst: 150 m
Hav: 150 m
Golfbane: 9,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.691,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.691,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.082,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.082,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Vinyl/linoleum gulvJa
Flise/klinkegulvJa
Væg til væg tæppeJa
Vinyl/linoleum/laminat/korkgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
ElvarmeJa
HavudsigtJa
BørnevenligJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen