- samlet udbud af sommerhuse i Kolding
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Sydjylland  /  Sydøstjylland  /  Kolding  /  Kolding - Delken 24
<<Tilbage

Hus nr.  30192435 - Kolding - Delken 24

Beskrivelse
Denne førsteklasses lystejendom (Teglgård) henvender sig til den kræsne familie, som ønsker ekstra luksus og komfort i ferien, og er desuden særdeles velegnet til afholdelse af familiefest, bryllup og firmaarrangement (AV-udstyr forefindes). Ejendommen ligger i landsbyen Vonsild kun få km syd for Kolding omgivet af en stor, parklignende have med adgang til søen og de 2 smukke lysthuse. Man ankommer til Teglgård via den smukke smedejernsport til den lukkede gårdsplads med springvand. Via hovedtrappen kommer man til den flotte hall med indgang til stuerne samt trappen til første salen. I stueetagen har man adgang til spisestuen med plads til 20 personer, biblioteket samt pejsestuen. Det store landkøkken er bl.a. indrettet med stort gaskomfur og spiseplads til 6 personer. Ejendommen har i alt 8 individuelt indrettede soveværelser og 4 badeværelser, hvoraf det ene tilhører det store master bedroom og er indrettet med spa, dobbelt brusekabine og sauna. Enkelte af soveværelserne er sammenhængende. 5 soveværelser befinder sig på 1 sal, hvor man ligeledes har adgang til et aktivitetsrum med billard og hyggehjørne med fladskærms-TV og Playstation 3. I kælderen er der vinstue, der indbyder til lange aftner med hygge og sludren. Her kan man nyde egen medbragt vin. I sidebygningen forefindes desuden aktivitetshal med indendørs tennisbane og plads til aktiviteter. Hallen kan desuden benyttes til festarrangement. Havens lysthus har adgang til udekøkken og et stort grillarrangement. På den store terrasse kan man slappe af i det store udendørs standvandsspa. Perfekt til hyggeligt samvær med familie og venner på en dejlig sommeraften.

Bemærk

Følgende afregnes til oldfruen ved ankomsten: Depositum kr. 7000,- obligatorisk rengøring kr. 3600,- og forbrug af el, vand og olie. Når du lejer dig ind på Teglgård, er der redt op ved ankomsten og lagt håndklæder frem. Linnedpakken (inkl. håndklæder) betales ved ankomsten og koster DKK 100,- pr. person.
Oldfruen står under opholdet gratis til rådighed med vejledning og lettere rengøring (ca. 5 timer).

Book en miniferie

Denne bolig kan bookes online for minimum 3 overnatninger hele året. 1-2 overnatninger kan bookes med ankomst mandag, tirsdag og onsdag ved at kontakte formidlingsbureauet.

Området
Vonsild ligger i udkanten af Kolding, med en bager og gode indkøbsmuligheder og kort afstand til Kolding centrum, hvor man bl.a. kan besøge kongeborgen Koldinghus, som i dag fungerer som museum. Over for Koldinghus ligger Slotssøbadet, som udover det store badeland tilbyder wellness i historiske omgivelser i "Dronning Dorotheas Badstue". Besøg også kunstmuseet Trapholt, som er Danmarks eneste kunstmuseum, hvor man både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design, og møbeldesign. Kolding har desuden en dejlig gågade og et stort indkøbscenter. Begge dele byder på et stort udvalg af butikker, restauranter og cafeer. Store attraktioner som Legoland og Givskud Løvepark ligger kun ca. 45 minutters kørsel fra Kolding.

Generel information:
Personer: 20 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 500 m2
Grundareal: 10000 m2
Opført: 1928 
Renoveret: 2011 
Afstande:
Vandet: 6 km
Indkøb: 500 m
Restaurant: 1000 m
Hav: 6 km
Sø: 5 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 10.235,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  10.235,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 17.978,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  17.978,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
GasblusJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
Fryser:200 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Spillekonsol:
BillardJa
Flise/klinkegulvJa
GulvvarmeJa
PoolbordJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
ParasolJa
Udendørs køkkenJa
GarageJa
BalkonJa
TerrasseJa
GyngeJa
LegehusJa
TrampolinJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
OlievarmeJa
AktivitetshusJa
Antal etager i lejemålet:
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen