- samlet udbud af sommerhuse i Egense
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Egense  /  Egense - Kongeørnen 36
<<Tilbage

Hus nr.  29733175 - Egense - Kongeørnen 36

Beskrivelse
Lækkert designersommerhus få hundrede meter fra Limfjorden
Alletiders mulighed for en ferie i omgivelser lidt ud over det sædvanlige, med skønne terrasser og kort afstand til gode udflugtsmuligheder.

Indretning
Velkommen indenfor i et helt unikt sommerhus. Med moderne faciliteter, spændende detaljer og en flot og gennemført indretning. Overalt i sommerhuset er flotte gulve, store vinduer og højt til loftet, her vil den kræsne sommerhusgæst helt sikkert føle sig godt tilpas fra start til slut. Med tre værelser og to hyggelige hemse er her plads til hele familien, og på det store og flotte badeværelse med fuldmuret brusekabine, 4prs spakar og adgang til sauna kan man nemt lave sin egen wellness-afdeling uden at betale i dyre domme for det. I opholdstuen står en stor brændeovn, som spreder varme og hygge på de kolde morgener og aftener, og derudover er sommerhuset udstyret med alt indenfor moderne hårde hvidevarer og hjælpemidler, og man har mulighed for at logge på det trådløse internet og søge informationer om de mange attraktioner og seværdigheder, som området byder på. Et gennemtænkt og gennemført sommerhus for hele familien.

Udendørs
Sommerhusets store terrasser indbyder til lange dasedage og skønne aftener med grillmad og hygge. I det sydvestlige hjørne er en lille overdækket del, mens der mod øst er et skønt hjørne til morgenkaffen. Fra den flade naturgrund kan man kigge til Limfjorden, og børnene kan lege på gyngen eller tage et spil bold på plænen. Superskønne udendørsarealer!

Beliggenhed
Fra sommerhuset er der kun 215 meter til stranden ved Egense. Denne strand er kunstigt anlagt og ligger i læ af klitterne og to læmoler. Hele østkysten er meget børnevenlig, man skal langt ud før vandet når til knæene, og vi anbefaler bl.a. at tage den korte færgetur til Hals eller Bisnap for at prøve strandene på den nordlige side af fjorden. I Lille Vildmose kan man opleve noget af Danmarks smukkeste natur og komme helt tæt på de dyrene, mens Aalborg kun ligger små 20 minutters kørsel væk og lokker med et væld af butikker, restauranter og kulturelle oplevelser.

GRATIS!Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 115 m2
Grundareal: 1240 m2
Opført: 2008 
Afstande:
Vandet: 215 m
Indkøb: 860 m
Restaurant: 2,1 km
Golfbane: 3,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.196,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.196,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.196,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.196,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:35 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:64 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
FjordudsigtJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen