- samlet udbud af sommerhuse i Marielyst
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Lolland, Falster og Møn  /  Falster  /  Marielyst  / 

Marielyst - Pilevej 4

<<Tilbage til Marielyst

Hus nr.  29689442 - Marielyst - Pilevej 4

Sommerhuset
Generel information:
Personer: 12 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 200 m2
Opført: 1995 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 100 m
Restaurant: 100 m
Kyst: 300 m
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.730,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.730,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 18.065,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  18.065,00
(vejledende prisudregning)
Beskrivelse
Velindrettet sommerhus med plads til 2 eller 3 familier. Huset råder over hele 3 badeværelser. Huset er indrettet med 2 separate soveafdelinger med hver 3 værelser samt badeværelse. Desuden er der barneseng og højstol i huset. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.
I alle 3 badeværelser er der bruseniche og opvarmet klinkegulv. På et af badeværelserne er der endvidere installeret vaskemaskine og tørretumbler. Der er energibesparende varmepumpe.
Den hyggelige stue er kombineret med køkkenet, hvor der bl.a. er mikroovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Stuen er udstyret med bl.a. brændeovn, stereoanlæg med cd og tv.
Derudover indeholder huset sauna - og så er der selvfølgelig swimmingpoolen og spabadet. Poolen er 18 m² stor og spabadet har plads til 4 personer i sine masserende bobler og undervandsstråler.
Huset ligger på en meget stor, lukket havegrund, hvor der er fine læforhold. Fredelig beliggenhed og dog tæt på Marielyst Torv med boder, kunsthåndværk m.m.
Huset har et åbent terrasseareal på i alt 80 m². Solterrassen er afskærmet med læmur.
Nykøbing Falster er Lolland-Falsters største handelsby og byen er absolut et besøg værd. Byen er smukt beliggende ved Guldborg Sund.
Marielyst byder endvidere på en masse aktiviteter, f.eks. bowlingcenter, 18-hullers golfbane, minigolf, gokart bane og Put and Take søer.
Ca. 12 km øst for Nykøbing Falster ligger slottet Corselitze med en pragtfuld slotshave i engelsk stil og med små kanaler - en smuk slotsallé går ud til kysten ved Tromnæs.
På nordkysten ligger det hyggelige lille fiskerleje Stubbekøbing. Stubbekøbings bebyggelse er mest små, lave borgerhuse og der er idylliske gadebilleder. Byen råder over Falsters ældste kirke, som stammer fra omkring år 1200 og har et meget smukt indre. Fra kirketårnet er der en flot udsigt.
På Lolland ligger godset Knuthenborg med Skandinaviens største herregårdspark. Parken er nu en safaripark, hvor I finder alskens eksotiske dyr som f.eks. antiloper, giraffer, zebraer, kameler, næsehorn, elefanter og tigre, som I kører rundt imellem. Parkens engelske præg skyldes, at en greve i det 19. århundrede overtog Knuthenborg. Han ønskede at skabe et parkområde, som man finder det i England. I finder også mere traditionelle tivoliforlystelser i Knuthenborg.
I kan også tage en tur med museumsbanen mellem Maribo og Bandholm, hvor I bliver trukket tilbage til fortiden af et ægte, gammelt damplokomotiv.
Vil I have luft under vingerne, kan I flere steder få en rundflyvning.
Værd at bruge en dag på er også BonBon-Land, som er beliggende i Holme Olstrup ved Næstved. Her er både Hundeprutrutchebane, Bæverrafting og meget mere. Der er mulighed for at købe mad, men det er også tilladt at tage sin egen mad med og spise den ved de opsatte borde. Det er muligt at leje trækvogne.
Køkken
KomfurJa
MikroovnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
Soverum
Soverum:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
Badeværelser:
Bruser:
Håndvask:
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
Sauna:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
CD afspillerJa
StereoanlægJa
Vaskemaskine:
Tørretumbler:
FaxJa
TelefonJa
InternetJa
Internet (gratis, trådløst)Ja
Diverse information
Udbyders stjernevurdering 1-5:
Vand varmepumpeJa
Energibesparende varmeJa
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt fra kl. 16.00 og afrejse er senest kl. 10.00

Hvis I forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes I meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor, en nærliggende tankstation eller købmand, som udlejningsbureauet har lavet en aftale med.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen, og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 10 dage efter gennemført booking.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 6 uger før ankomst.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 55 dage inden ankomst modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb. Betaling skal ske efter gennemført booking, når du modtager lejebevis fra bureauet.

Afbestillingsforsikring
I lejebeløbet indgår ikke en afbestillingssikring, som giver mulighed for at annullere efter de gældende annulleringsbetingelser.

El-forbrug 2017-18
Prisen er DKK 2,80 pr. kWh.

Vand-forbrug 2017-18
Prisen DKK 45-85 pr. m3. Prisen kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark.

Depositum
Ingen depositum på standardhuse. Dog Skanlux feriehuse med swimmingpool - DKK 3.000,-

Husdyr
I huse hvor husdyr er tilladt, kan der medbringes maks. 2 hunde.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbage til Marielysttil toppen