- samlet udbud af sommerhuse i Skellet
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Skellet  /  Skellet - Aalborgvej 82 C
<<Tilbage

Hus nr.  29677994 - Skellet - Aalborgvej 82 C

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus med udsigt
Her præsenterer vi det ideelle sommerhus for enhver naturelsker, på stor grund med dyreliv og med en formidabel udsigt over landskabet og Limfjorden.

Indretning
Et hyggeligt sommerhus, hvor indretningen er lagt nøje tilrette for at skabe gode naturoplevelser. F. eks. er vinduerne mod Limfjorden belagt med et materiale som gør, at hjorte, kaniner, pindsvin osv. ikke kan se ind i huset og derfor ofte kommer helt op til stuevinduet. I sommerhuset er der også en stor kikkert, så man både kan følge fuglene i luften og skibene på vandet på allernærmeste hold. Med plads til seks overnattende personer er huset ideelt til den lille familie eller for et par, og man har et åbent køkken, en stue med brændeovn, tre værelser og et badeværelse. Absolut et godt valg for naturelskere og andre, som bare vil slappe af og lade roen indtage krop og sjæl

Udendørs
Sommerhuset ligger helt fantastisk godt placeret på en stor og charmerende naturgrund med plæne, træer, siv, en lille bæk og udsigt til Limfjorden. Idyl er det eneste rigtige ord for disse omgivelser! Ved sommerhuset er to terrasser, én i det nordvestlige hjørne med en overdækket del, og mod øst en mindre og afskærmet, som er god til morgenkaffen. Her er rig mulighed for at falde i staver når man står ved grillen, så glem nu ikke at vende bøfferne.

Beliggenhed
Skellet er et mindre sommerhusområde på den sydlige side af Limfjorden, og her er aldrig langt til en god naturoplevelse; Limfjorden, Mulbjergene, Lille Vildmose og flere gode muligheder for lystfiskere, bl.a. i den nærtliggende Put and Take sø eller fra molen i Mou. I Mou finder man også en stor og sjov gokartbane, og i Aalborg, ganske tæt på, kan man besøge den store Zoo og Kunsten med en flot samling af både dansk og udenlandsk moderne kunst. Man kan også tage den korte færgetur fra Egense til Danmarks mindste købstad, Hals. På trods af den lille størrelse oplever man her en hyggelig og afslappet stemning i de små gader og på den charmerende havnefront.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 72 m2
Grundareal: 2400 m2
Opført: 1964 
Renoveret: 2001 
Afstande:
Vandet: 100 m
Indkøb: 2,7 km
Restaurant: 6 km
Golfbane: 8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.315,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.315,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.174,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.174,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:40 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
VærdiboksJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
FjordudsigtJa
CykelvenligJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen