- samlet udbud af sommerhuse i Svendborg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Fyn og øer  /  Fyn  /  Sydfyn  /  Svendborg  /  Svendborg - Fåborgvej 264
<<Tilbage

Hus nr.  28688433 - Svendborg - Fåborgvej 264

Beskrivelse
Røde Mølle er en tidligere vandmølle som du nu har mulighed for at leje som feriebolig for op til 30 personer. Røde Mølle hører under Hvidkilde Gods og er et idyllisk bindingsværkhus med stråtag beliggende i idylliske omgivelser lige udenfor Svendborg. Selve vandhjulet findes i en lille bygning på husets østside, og vandet fra Hvidkilde Sø lige overfor bygningen blev brugt som drivkraften. Røde Mølle er beliggende på en grund med en stor græsplæne med legeområde med bl.a. gynge og sandkasse, og der er en flot udsigt over Hvidkilde Sø. Den grusbelagte gårdsplads fungerer som terrasse med havemøbelarrangementer. Boligen består af 2 separate fløje. I den store fløj er det tidligere kværnrum indrettet som spisestue med plads til 45 personer. Fra spisestuen er der desuden indgang til to gæstetoiletter. Det tilstødende rum er indrettet som en hyggelig opholdsstue med TV og CD-afspiller. Stort funktionelt køkken med bl.a. 3 komfurer, 4 køkkenvaske og 3 køleskabe. Fløjen er desuden indrettet med 6 soverum og 2 badeværelser. I den tilstødende separate værelsesfløj er der indrettet yderligere 2 badeværelser samt 4 soverum som har hver deres separate indgang fra gårdspladsen. Røde Mølle er velegnet som feriebolig, men kan med fordel benyttes til weekend- og familiearrangementer i anderledes og spændende rammer.

Området

Omgivelserne på Sydøstfyn er meget naturskønne og indbyder til hyggelige traveture. Den idylliske købstad Svendborg med et maritimt præg er områdets største by. Her er der et rigt kulturliv, mange butikker, caféer og restauranter, indendørs badeland og et hyggeligt havnemiljø. Herfra er der heller ikke langt til de mange slotte og herregårde, som kendetegner Sydfyn. Egeskov Slot eller Valdemars Slot, som begge er åbne for besøgende fra maj til oktober, er absolut et besøg værd.

Gratis adgang til Badeland

Som lejer af dette feriehus har du gratis adgang til Svendborg Svømmeland for max. 16 personer.

Book en miniferie

Denne bolig kan bookes online for minimum 3 overnatninger hele året. 1-2 overnatninger kan bookes med ankomst mandag, tirsdag og onsdag ved at kontakte formidlingsbureauet.Generel information:
Personer: 30 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 500 m2
Grundareal: 1800 m2
Opført: 1800 
Renoveret: 2000 
Afstande:
Vandet: 6 km
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 5 km
Kyst: 6 km
Golfbane: 4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 11.986,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.986,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 19.740,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  19.740,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
KøleskabJa
Fryser:100 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:10 
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa enkelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
Væg til væg tæppeJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:36 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:31 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen