- samlet udbud af sommerhuse i Stenodden
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Fyn og øer  /  Tåsinge  /  Stenodden  /  Tåsinge - Blåklokkevej 8
<<Tilbage

Hus nr.  28644531 - Tåsinge - Blåklokkevej 8

Beskrivelse
Hyggeligt bjælkehus beliggende på en dejlig grund kun i 3. række til vandet med havudsigt fra grunden. Huset blev renoveret i 2005 og er indrettet med en hyggelig opholdsstue med brændeovn og åbent lyst køkken, badeværelse samt 2 soverum med henholdsvis 1 dobbeltseng og 2 senge. I annekset befinder sig et yderligere soverum med 2 senge. Fra stuen er der udgang til den store træterrasse, som omkranser det meste af huset. Via terrassen når man til annekset. Huset er omgivet af en flot have med gynger til børnene.

Området

Tåsinge er forbundet med Fyn via en høj søjlebro. Turen over broen er i sig selv en mageløs oplevelse, med udsigten ned over Svendborg by og det sydfynske øhav. Sommerhusområdet Stenodden ligger på den sydlige del af Tåsinge, helt ude på spidsen af odden. Her er så fredeligt, at man om aftenen kan høre klokkefrøerne kvække på de omkringliggende enge. Stranden er særdeles børnevenlig med fladt og roligt vand - perfekt til kano eller kajaksejlads. Naturen omkring Stenodden er særdeles smuk med skovområde med et rigt dyreliv. Om sommeren kan man købe frugt og grønt i de mange gårdbutikker på øen og ønsker man at shoppe, ligger Svendborg kun 15 minutters kørsel fra området. På den østlige side af Tåsinge ligger den smukke skipperby Troense med fredede bindingsværkshuse og en idyllisk lystbådehavn

Gratis adgang til Badeland

Som lejer af dette feriehus har du gratis adgang til Svendborg Svømmeland.

Oplevelser

Fra Troense fører en smuk allé til Valdemars Slot, som i dag er indrettet som herregårdsmuseum. Herfra kan man stige ombord på veteranturbåden "Helge" og opleve en fantastisk sejltur i det sydfynske øhav. Svendborg med de karakteristiske og charmerende stejle gader skal opleves. Her kan man bl.a. besøge det moderne, naturhistoriske museum Naturama, shoppe i den store gågade eller boltre sig i det store badeland. Fødevaremarkedet "Kulinarisk Sydfyn" trækker folk til fra nær og fjern, men sit fantastiske udbud af specialiteter fra hele landet. Egeskov Slot på Sydfyn er en af Fyns store attraktioner, men en fantastisk slotspark, et veteranmuseum og adgang til slottet. Odense, som er Fyns største by, ligger kun 30 minutters kørsel fra Tåsinge. Her ligger bl.a. Odense Zoo, som er blandt Danmarks smukkeste, H.C. Andersens Hus og Danmarks Jernbanemuseum samt mange andre oplevelser.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 60 m2
Grundareal: 1200 m2
Opført: 1973 
Renoveret: 2005 
Afstande:
Vandet: 150 m
Indkøb: 5 km
Restaurant: 10 km
Hav: 150 m
Golfbane: 15 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.558,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.558,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.396,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.396,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:75 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
Video:
CD afspillerJa
RadioJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:10 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:26 kWh
ElvarmeJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen