- samlet udbud af sommerhuse i Kerteminde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Fyn og øer  /  Fyn  /  Østfyn  /  Kerteminde  /  Kerteminde - Klintevej 45 lej.11 1.sal
<<Tilbage

Hus nr.  28643830 - Kerteminde - Klintevej 45 lej.11 1.sal

Beskrivelse
Ferielejlighed med en fantastisk beliggenhed direkte ud til den dejlige badestrand ved Kerteminde. Lejligheden er lys og venlig indrettet med 1 soverum, køkken i åben forbindelse med stuen samt et pænt badeværelse. Fra stuen er der udgang til en dejlig balkon med panoramaudsigt over Kerteminde Bugt. Fra lejligheden er det muligt at gå langs strandpromenaden direkte ind til byen.

Området

Lige bag feriekomplekset ligger Lundsgårdskoven og kun 1km derfra ligger Kerteminde centrum med de charmerende sammenbyggede huse og den hyggelige havn, hvorfra der stadig sejler kuttere ud på havet. Hvis man står tidligt op, kan man købe friskfanget fisk, når kutterne kommer ind med nattens fangst. Kerteminde har nogle af Fyns bedste badestrande. På begge sider af byen strækker de hvide strande sig. Byen har et spændende handelsliv og mange dejlige restauranter, heriblandt den berømte fiskerestaurant Rudolf Mathis.

Seværdigheder og oplevelser

Kerteminde byder på mange spændende seværdigheder og oplevelser for både børn og voksne.
Oplev Fjord&Bælt med sæler og marsvin, krabbebassin og undervandstunnel. Besøg Johannes Larsens Museum med den berømte malers hus og vikingeskibsgraven Ladbyskibet. Tag på marsvinsafari og fjordsejlads og besøg de mange spændende kunsthåndværkere og gallerier i området. Sommerens helt store oplevelse er årets kirsebærfestival i juli med masser af fynske specialiteter, musik og et stemningsfuldt fakkeloptog med midnatssang ved havnen.

Odense

25 km fra Kerteminde ligger Fyns største by Odense. Her er dejlig stor gågade med spændende butikker, caféer og restauranter. Odense Zoo, som efter en omfattende renovering er blandt Danmarks smukkeste, er absolut et besøg værd. Se søkøer og pingviner i det store Oceanium, gå på den afrikanske savanne med giraffer, tiger, løver og chimpanser. Det er helt vildt! Tag på en hyggelig Åfart på Odense Å fra centrum af byen og ud til Odense Zoo. Om søndagen er der jazzmusik om bord. Besøg H. C. Andersens Hus og Danmarks Jernbanemuseum og ikke mindst Nordeuropas største IKEA.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 53 m2
Grundareal: 1 m2
Opført: 1996 
Afstande:
Vandet: 10 m
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 1000 m
Hav: 10 m
Golfbane: 2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.618,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.618,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.578,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.578,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
RadioJa
Væg til væg tæppeJa
Flise/klinkegulvJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
BalkonJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:3 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:3 kWh
CentralvarmeJa
HavudsigtJa
PanoramaudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen