- samlet udbud af sommerhuse i Stillinge Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Stillinge Strand  /  Storebæltskysten - Hanevej 16
<<Tilbage

Hus nr.  28939015 - Storebæltskysten - Hanevej 16

Beskrivelse
Ny istandsat sommerhus i roligt område ved Stillinge Strand
Få en skøn strandferie i dette klassiske sorte træsommerhus ved Stillinge Strand, som har Vestsjællands mest eftertragtede og børnevenlige strand.

Indretning
Feriehuset indeholder kombineret køkken og opholdsstue. Lyst køkken med keramisk komfur og køleskab med fryser. Hyggelig opholdsstue med spiseplads, sofagruppe, brændeovn og fladskærms-tv. Dejligt badeværelse med brusekabine, vaskemaskine og varme i gulvet. Tre soveværelser, to i huset, et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Desuden er der dobbeltseng i anneks

Udendørs
Huset er beliggende på en 830 m2 rigtig hyggelig grund med små stenbede og stor græsplæne og en stor skøn lukket have med masser af plads til leg eller afslapning. Huset har flere terrasser, som sikrer, at man altid kan finde en solrig plet. Der er også et hyggeligt overdækket lysthus, hvor sommeraftenen kan nydes. Til de mindste er der et "pirat" legeområde med en strandet jolle, legetårn med rutsjebane og en sandkasse.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger for enden af lukket vej tæt på den meget populære Stillinge Strand, med dejlig sandbadestrand, købmand og et levende caféliv. Stranden er tildelt Blå Flag. Det betyder, at den lever op til den internationale Blå Flag-kampagnes krav om kvalitet og udstyr både med hensyn til badevand og strandareal.

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 56 m2
Grundareal: 830 m2
Opført: 1975 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 1,1 km
Kyst: 500 m
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.245,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.245,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.975,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.975,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
VaskemaskineJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen