- samlet udbud af sommerhuse i Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Vorupør  /  Vorupør - Bredkærvej 84 G
<<Tilbage

Hus nr.  28095294 - Vorupør - Bredkærvej 84 G

Beskrivelse
Pæn ferielejlighed i bygning med 7 andre lejligheder. Rigtig god pris. Ejendommen har fælles legeplads med bl.a. gynge og sandkasse og boldbane og er helt ideel for familier. Beliggende ved Nr. Vorupør i Thy.

Indretning
Lejligheden har et kombineret opholdsrum og køkken. God spiseplads og behagelige siddemøbler. TV med danske og tyske programmer. Soveværelse med dobbeltseng og dobbeltsovesofa i opholdsrummet med to sengepladser. Lejligheden udlejes til 4 personer. Pænt badeværelse med håndvask, WC og bruser.

Udendørs
Ejendommmen "Klitgaarden" ligger på en naturgrund, og der er kun en kort spadserertur gennem klitterne, og så når du stranden mellem Nr. Vorupør og Sdr. Vorupør og ikke mindst det storslåede og fantastiske Vesterhav. Et besøg værd hele året rundt.

Beliggenhed
Den meget populære cykelsti, som går langs kysten fra Hanstholm i nord til Agger i syd tværs igennem Nationalparken, går lige forbi huset. Der er således fantastiske muligheder, hvis du vil have din cykel med og nyde den friske luft og den smukke natur på to hjul. Vorupør ligger med Vesterhavet på den ene side og er ellers omgivet af Nationalpark Thy til alle andre sider. Her har du masser af muligheder for at være aktiv i naturen med lystfiskeri, windsurfing, vandreture, svampejagt og meget, meget mere. Du kan naturligvis også bare slappe af og lade batterierne op til den travle hverdag.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 44 m2
Grundareal: 12000 m2
Opført: 1877 
Afstande:
Vandet: 1,2 km
Indkøb: 1,3 km
Restaurant: 1,8 km
Golfbane: 12,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.039,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.039,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.266,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.266,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:6 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen