- samlet udbud af sommerhuse i Nr. Vorupør / Nørre Vorupør
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Nr. Vorupør / Nørre Vorupør  /  Vorupør - Krebsvej 4
<<Tilbage

Hus nr.  28095272 - Vorupør - Krebsvej 4

Beskrivelse
Sommerhus i Nr. Vorupør i Thy med første klasses beliggenhed.
Dette feriehus er pg.a. sin unikke beliggenhed kun et stenkast fra badestranden, havbadet og molen i Nr. Vorupør meget efterspurgt.

Indretning
Husets dejlige opholdsrum har adgang til en vestvendt terrasse, som er helt overdækket, og hvorfra der er blik til havet. Huset har også på den anden side af huset en meget dejlig og overdækket terrasse med god læ, som kan anvendes året rundt. Huset er lyst og moderne indrettet med nye og flotte møbler, gode senge og al komfort til en god ferie.

Udendørs
Ud over den vestvendte terrasse med direkte adgang fra opholdsrum og køkken, er der på den anden side af huset også en stor terrasse med god læ og masser af privatliv samt en overdækket del, hvis vejret påkræver det. Terrasserne ved sommerhuset er udstyret med gode havemøbler, og der er liggestole, grill og parasol til rådighed. Bemærk specielt det praktiske udekøkken, som er det helt rigtige sted, når der skal foreberedes grøntsager til grillen, eller hvis man har en frisk makrel med hjem fra en fisketur på molen. Ved huset findes der også en praktisk carport.

Beliggenhed
Det specielle ved Nr. Vorupør er, at man ikke har bygget langs kysten men fra læmolen og fiskerbådene og ind i baglandet i læ og ly for havet og vestenvinden. Det gør, at der er unik og uspoleret natur lige op til bygrænsen og sommerhusområderne på alle sider af byen. Men det gør også, at kun få ejendomme har en så særlig beliggenhed som dette sommerhus helt, helt tæt på havet. Her er du virkeligt tæt på alt og har kun få minutter til fods til fiskebutik, restauranter, iskiosken, stranden og havet. Du kan tage din morgenkåbe på og spadsere ned i havbadet til en dukkert året rundt -og så hjem til et varmt bad og morgenkaffe. Sommerhusferie når det er bedst.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 72 m2
Grundareal: 1300 m2
Opført: 1971 
Renoveret: 2009 
Afstande:
Vandet: 150 m
Indkøb: 180 m
Restaurant: 290 m
Golfbane: 11,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.242,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.242,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.133,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.133,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:20 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:30 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
CentralvarmeJa
LystfiskervenligJa
HavudsigtJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
Gode fiskeforholdJa
Udsigt til vandJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen