- samlet udbud af sommerhuse i Agger
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Agger  /  Agger - Blishønevej 25
<<Tilbage

Hus nr.  28095180 - Agger - Blishønevej 25

Beskrivelse
Dejligt poolhus med super beliggenhed med vand til alle sider!
Dette velholdte swimmingpoolhus, som ydermere har både spabad og sauna, er den ideelle ferieramme for den aktive familie.

Indretning
Huset er veludstyret og velindrettet, så det er rummeligt også for 2 familier. Specielt skal fremhæves det dejlige opholdsrum, hvor køkken-, spise- og opholdsrum hænger dejligt sammen, og hvorfra der er god udsigt til swimmingpoolen. (Pool = L 5,98 x B 3,50 x D 1,40). Overalt i huset er der trægulve og lyse vægge og lofter samt loft til kip, hvilket give en god rumfornemmelse. I køkkenet er der alt, som du skal bruge for at lave lækker feriemad, og i husets to badeværelser finder du også al den komfort, som du kan ønske dig.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en dejlig plænegrund med god og lægivende randbeplantning. Ved husets indgang er der en delvist overdækket terrasse, og foran huset mod syd er der ligeledes en dejlig og godt afskærmet terrasse, som også er aflukket, og som man kommer ud på direkte fra stuen. Gode havemøbler, liggestole og grill. Der findes gynge og sandkasse ved huset til familiens yngste medlemmer.

Beliggenhed
Huset ligger i rolige og natursmukke omgivelser omringet af vand til alle sider, idet den hyggelige ferieby Agger udemærker sig ved at have Limfjorden på den ene side, Vesterhavet på den anden og Flade Sø på den tredje. I baglandet fra Agger ligger den hyggelige landsby Vestervig med nordens største landsbykirke - Vestervig Kirke - og lidt længere inde i landet finder du Sydthy's hovedstad - Hurup. Hurup er en hyggelig handelsby, og her finder du også Sydthy Svømmebad og Sydthy Kurbad samt en ny 18-hullers golfbane - Sydthy Golfklub, hvor du hos Feriepartner Thy kan købe Green fee med 20 % rabat. Fra Agger kan du tage færgen til Thyborøn og køre en tur ned langs vestkysten eller blive i Thyborøn og besøge Kystcentret eller Jyllandsakvariet.

GRATIS! I har som gæster i dette sommerhus mulighed for gratis at spille golf hos Sydthy Golfklub under hele jeres ophold.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Boligareal: 187 m2
Grundareal: 1800 m2
Opført: 1990 
Renoveret: 2002 
Afstande:
Vandet: 1000 m
Indkøb: 950 m
Restaurant: 980 m
Golfbane: 9,7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.536,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.536,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.160,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.160,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
SandkasseJa
GyngeJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:65 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:91 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
BørnevenligJa
VandrevenligJa
Gode fiskeforholdJa
LystfiskervenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteter (indtil 5. jan. 2018)Ja
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen