- samlet udbud af sommerhuse i Agger
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Agger  /  Agger - Aalumvej 25
<<Tilbage

Hus nr.  28095152 - Agger - Aalumvej 25

Beskrivelse
Liebhaverhus med vand til alle sider - beliggende i Agger i Thy
Denne historisk ægte og autentiske strandfogedgaard i Agger er bygningsmæssigt smukt renoveret og indrettet med antikke møbler blandet med moderne faciliteter. Huset ligger så tæt på havet, at bølgeslaget både høres og duftes fra hængekøjen i haven, men alligevel er der læ fra klitterne.

Indretning
I stueetagen er der køkken, opholdsrum og udestue, samt badeværelse og 3 soverum. På 1. sal er der opholdsrum og soverum med dobbeltseng samt badeværelse med bruser. Indretningen er funktionel og hyggelig, samtidig med at husets historie og sjæl er bevaret. Af Thisted Kommune er ejendommen erklæret "særligt bevaringsværdig", og ejeren, som er arkitekt, arbejder bl.a. med renovering af gamle bygninger. Husets indretning gør det velegnet til både få og mange personer.

Udendørs
Der er en smuk udsigt over Flade Sø, Lodbjerg Fyr og klitterne ved Agger, fra den tilbyggede kvist. Flere gode terrasser omgiver huset, så man altid kan finde læ og nyde privatlivet. Du har både havemøbler, liggestole, grill og parasol til rådighed. Der er gynge og sandkasse på grunden, og sommerhuset er klacificeret som værende specielt småbørnsvenligt. Til sommerhusets udeudstyr hører også udebruser og udekøkken. Du har her naturen helt tæt på. Fyrretræer, hybenroser, mågerne som kommer ind fra Vesterhavet mod vest og det variedede fugleliv, som holder til ved Flade Sø og Krik Vig. Her er oplevelser for alle sanser i form af både lyde, dufte og synsindtryk.

Beliggenhed
Den gamle strandfogedgård er beliggende længst mod vest i Agger. Her har du i bogstaveligste forstand vand til alle sider. Mod vest Vesterhavet, mod nord Flade Sø og mod syd Krik Vig og Limfjorden. Agger ligger i den sydligste del af Nationalpark Thy. Du kan sejle med den lille færge over Thyborøn Kanal og besøge Kystcentret og Jyllandsakvariet, Thyborøn by eller måske Lemvig by lidt længere mod syd. Du kan også køre til Hurup - Sydthys hovedstad - og handle eller spise på restaurant. I Hurup har du bl.a. 18-hullers golfbane og det meget populære Sydthy Svømmebad og Sydthy Kurbad.

GRATIS! I har som gæster i dette sommerhus mulighed for gratis at spille golf hos Sydthy Golfklub under hele jeres ophold.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Sydthy Svømmebad, Hurup) hele året!

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 180 m2
Grundareal: 2252 m2
Opført: 1900 
Renoveret: 2008 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 370 m
Restaurant: 320 m
Golfbane: 10,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.477,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.477,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.953,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.953,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BadekarJa
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
Udendørs køkkenJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:34 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:45 kWh
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
OlievarmeJa
Lukket have/grundJa
Udsigt over landskabJa
VandrevenligJa
BørnevenligJa
HundevenligJa
CykelvenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Gratis adgang til aktiviteterJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen